abiler ben yeni başladım ekipmanları karakterleri biraz anlatırmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka lol tecrübe oyunudur bizim anlatmamızla pek bir şey değişmez oynayarak öğreneceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka lol tecrübe oyunudur bizim anlatmamızla pek bir şey değişmez oynayarak öğreneceksin.
kanka onu demiyom rehber gibi şeyler varsa önerirmisiniz mesala ben bir maça girdim ekipmanları aldım morgana dediki o nasıl ekipmanlar bana güzel görünen her şeyi almışım :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
ezber build ile oynarsan hep oyun kaybedersin oynayarak alış hangi karakter var karşında hangileri kasmış ona göre oyna ve öğren reis

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yani
Post automatically merged:

kanka onu demiyom rehber gibi şeyler varsa önerirmisiniz mesala ben bir maça girdim ekipmanları aldım morgana dediki o nasıl ekipmanlar bana güzel görünen her şeyi almışım :D
knk giricen bi siteye bakıcan karşındaki adamlar hangi karakterleri almış bakıcan çoğuunlukla ne vuruyorlar diye hasar olarak. diyelim çoğunlukla ad vuruyorlar biraz tank a yatırım yapartsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yani

knk giricen bi siteye bakıcan karşındaki adamlar hangi karakterleri almış bakıcan çoğuunlukla ne vuruyorlar diye hasar olarak. diyelim çoğunlukla ad vuruyorlar biraz tank a yatırım yapartsın.
sağolun grandmasterlar bu acemiye cevap verdiğiniz için

¿
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Her şey tecrübe ben ilk zamanlar easy botta bile 0 öldürme 7 ölüm falan gidiyodum normaldir heyecanını bozma önemli olan market kısmı ordan sağlam şeyler al videolar falan izle

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Her şey tecrübe ben ilk zamanlar easy botta bile 0 öldürme 7 ölüm falan gidiyodum normaldir heyecanını bozma önemli olan market kısmı ordan sağlam şeyler al videolar falan izle
sağolun var olun cevap verdiğiniz için gerçekten de deneyimin şart olduğunu fark ettim teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
It's a game that you acquire experience by playing, but btw, if you want to play with a champion that you've never played, you can search on google for example: You want to play with Graves, then you search on google for "Graves PROBUILD", Probuild is and website that shows professional players builds with that specific champion that you've searched for, so if you want to play with Aatrox, then search for "Aatrox Probuild".

Üye
5 HİZMET YILI
bende ogrenmeye calısıyom ama ogrenilecek bişey deil galiba sadece tecrube

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Pvp yerine özel odada botlarla oyna,koleksiyonlardan rünlerin ne işe yaradığına bak,kendi seviyende oyuncular ile oyna,en önemlisi flame yapanlardan olma her maçta bir kişi veya bir takım flame yaparsa sadece mutele;bunun dışında her karakter kendine özgüdür her karaktere ait rünü internetten bulabilirsin ve kombolarını antrenman modunda deneyebilirsin.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ilk önce gözune bir hero kestir sonra youtubeden onun rehberlerini bulursun gun gectıkce daha fazla hero ogrenirsn

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kaybedrek öğreniyorsun knk bende öyle öğrendim

Üye
9 HİZMET YILI
morgana build yaz mesela ilk başlarda ezbere git çözersin olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...