Onaylı Üye
yeni başlayanlar için bir şey öenerirmisiniz
kanka onu demiyom rehber gibi şeyler varsa önerirmisiniz mesala ben bir maça girdim ekipmanları aldım morgana dediki o nasıl ekipmanlar bana güzel görünen her şeyi almışımkanka lol tecrübe oyunudur bizim anlatmamızla pek bir şey değişmez oynayarak öğreneceksin.
yani deneyim şartezber build ile oynarsan hep oyun kaybedersin oynayarak alış hangi karakter var karşında hangileri kasmış ona göre oyna ve öğren reis
yaniyani deneyim şart
knk giricen bi siteye bakıcan karşındaki adamlar hangi karakterleri almış bakıcan çoğuunlukla ne vuruyorlar diye hasar olarak. diyelim çoğunlukla ad vuruyorlar biraz tank a yatırım yapartsın.kanka onu demiyom rehber gibi şeyler varsa önerirmisiniz mesala ben bir maça girdim ekipmanları aldım morgana dediki o nasıl ekipmanlar bana güzel görünen her şeyi almışım![]()
sağolun grandmasterlar bu acemiye cevap verdiğiniz içinyani
knk giricen bi siteye bakıcan karşındaki adamlar hangi karakterleri almış bakıcan çoğuunlukla ne vuruyorlar diye hasar olarak. diyelim çoğunlukla ad vuruyorlar biraz tank a yatırım yapartsın.
eşya olarak marketi açtıgında önüne ilk çıkan başlangıç eşyası onerilen leri al ilerleyen zamanlarda daha ayrıntılı karşındkai karaktere göre item almasını öğrenirsinyeni başlayanlar için bir şey öenerirmisiniz
sağolun bu cevapları yazdığınız içineşya olarak marketi açtıgında önüne ilk çıkan başlangıç eşyası onerilen leri al ilerleyen zamanlarda daha ayrıntılı karşındkai karaktere göre item almasını öğrenirsin
sağolun var olun cevap verdiğiniz için gerçekten de deneyimin şart olduğunu fark ettim teşekkürlerHer şey tecrübe ben ilk zamanlar easy botta bile 0 öldürme 7 ölüm falan gidiyodum normaldir heyecanını bozma önemli olan market kısmı ordan sağlam şeyler al videolar falan izle