Abim İçki İçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhabalar, benim abim son zamanlarda içki içmeye başladı ve annem abime her gün daha fazla bağırıyor bu yüzden aile yavaş yavaş dağılıyor, eskiden her gün tek sofrada yerdik, şimdi herkes farklı farklı yerlerde yiyoruz. Lütfen yardım edin, bana. NE YAPMALIYIM?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
abinle konuşmalısın derdi varsa anlatmasını iste belki beraber düzeltebilirsiniz derdini öğrendiğinde annene bu konudan bahset alttan almasını iste annende teselli etsin abini umarım düzelir

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
abine içki içtiği için ailenizin dağılmaya başladığını ve bu durumdan duyduğun üzüntüyü kendisine belirt

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Abini tehdit etmeyle olmaz bazıları yazmış tatlı dile abi kötü birşey bi sıkıntınmı var diye sorarsan belki anlatır. ve içmeyi bırakır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Abin için üzüldüm dostum en kısa zamanda ailen düzelir umarım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bırak içsin üstüne giderseniz daha çok içer işler daha çok büyür konuşmayı dene.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Abin kaç yaşında? Mesleği nedir? Okuyor mu? Siz nerelisiniz?
Bir sorunun tek bir cevabı yoktur tanımadan da böyle sorulara verilen cevapları uygulamak çok tehlikeli olur.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Alkol keyif işidir eğer kafayı bulmak için cılkını çıkartıyorsa abinin bir derdi vardır hayatında bir çok problemi vardır kafasından atamıyordur bunu kafaya taktığı için de alkole başvuruyordur bence kendisi ile konuş derdini öğren ailecek destek olmaya çalışın bulunduğun duruma üzüldüm umarım bir an önce her şey dilediğince olur dostum <3

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İçki içmesin dünyanın sonu değil ama evde huzursuzluk çıkıyorsa abinle konuşmaya çalış. Aslında ailende bu kadar büyük tepki vermese daha iyi olur. Belki de bir derdi var ondan içiyordur. Abini tanısam daha iyi yorum yapabilirim ama çok da fazla yorum yapılabilinecek bir konu değil bana göre.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu hayat ayık kafayla çekilmiyor be kanka.8 bin tl maaşla çalış.0 araba en boşu en ucuzu 350 bin tl.En kötü ev 450 bin tl.1 hafta tatil 10 bin tl.Benzin 30 tl.Sigara 28 tl.Şeklimiz yok babba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...