Abode Gerektiren Web Oyunu Verisi İnmiyor, Oynayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herkese merhabalar. Umarım konu yerini doğru seçmişimdir.

Hiç anlamadığım şeyler olduğundan yanlış bir yerin ekran görüntüsü atıyor olabilirim fakat bu oyunu hala oynamak mümkün mü? "iki kişilik macera 2" diye geçiyor adı. Birden fazla oyun sitesinde araştırdım fakat hiçbirinde yüklenmedi. Bunu bir şekilde bilgisayara indirmenin veya verilerini karşı taraftan almak mümkün mü? Yanlış anlamadıysam 10 MB civarında bir veri indirmesi gerekli ve veriyi alacağı kaynak artık aktif değil. Anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.

- Gizli sekmede denemekte olduğuma bakmayın. Normalinde olmayınca gizli sekmeyi deneme amaçlı açmıştım.

Biraz önemsiz veya uğraşmaya değmez gibi gelebilir fakat kardeşlerimle oynamak istiyorum, her gün beraber olamıyoruz. Şahsen benim için önemli diyelim.

1591461074321.png

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Adobe flash player yüklü mü kontrol et. oyun ekranında oyunun çalışması gereken yere sağ tıkla çalıştır veya devam et e tıkla. Başka tarayıcı da deneyebilirsin veya ayarlar seçenekler den flash vb. gördüğün yerlerde izin ver e tıkla olması lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Adobe flash player yüklü mü kontrol et. oyun ekranında oyunun çalışması gereken yere sağ tıkla çalıştır veya devam et e tıkla. Başka tarayıcı da deneyebilirsin veya ayarlar seçenekler den flash vb. gördüğün yerlerde izin ver e tıkla olması lazım.
Abode olmasa o görüntüyü bile alamam zaten. Farklı web sayfası ile denemedim, şimdi Microsoft Edge ile denerim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Başka tarayıcı da dene büyük ihtimal chrome sıkıntı mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
chrome çoğu oyunda sıkıntılı ancak oyunda olabilir

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Firefox Mozilla Gibi Tarayıcılarda Denesene Bi Belkide Googlede Sıkıntı Vardır

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şimdi herkesi etiketlemekle uğraşmayayım, Microsoft Edge'den açmak işe yaradı teşekkürler herkese.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...