reklamdan ziyade örneğin memoryhackers sitesine gitmek için kanala abone olcak abone olunca site buraya yönlendirecekmuhtemelen reklam falan
benim bir arkadaşım da senin dediğini yapıyordu bir aralar. discord adresini yazarsan bi sorabilirim ona napti ne etti pek bi fikrim yok
mkus630 kullanıcı adıreklamdan ziyade örneğin memoryhackers sitesine gitmek için kanala abone olcak abone olunca site buraya yönlendirecek
Post automatically merged:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Tamam işte koyduğumuz link abone yaptıracak ordan istedği siteye gidecekknk yok öle bişi sadece yoruma veya açıklamaya link koyabilion
bloglardakileri gösteriyoryoutubede araşıtırırsan ilgili videolar vardır
böyle birşeyle daha önce karşılaşmadım emin misin böyle birşeyin oldugudanArkadaşlar boyle birşey var mı örnek veriyorum bir hileyi paylaşcam youtubeda linke abone ol tusuna basacaklar peşine istediği sayfaya aktaracak bilgisi olan lütfen cevap yazarsa sevinirim.Teşekkürler
amaç abone kasmak böyle birşey yoksa bile yazılımı yapılabilir mi ;?böyle birşeyle daha önce karşılaşmadım emin misin böyle birşeyin oldugudan
bekliyorum hocambı arkadaşım bu konu ustunde baya çalışmıştı sorarım ona bılgı alırsam haber ederim