AC Bypasslama Başlangıç Rehberi Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Örnek alacağım bir kanal , türkçe veya yabancı kaynak var mıdır ?
Yapmak istediklerim
Dll inject korumalı bir oyuna, C++ ile yaptığım dll yi injectleyebilmek. (en azından bunun için tam olarak hangi yönde uzmanlaşmam gerek onu söyleyebilirsiniz)

Hani aklıma gelenler ve yapmak istediklerim bunlar
Undetected ProccesHacker ile Korumanın Handle , Threadını bulup öldürmek veya suspendlemek,
+ Kernel Driver Bypass ile dll inject denemek.
+ Handleyi salaklaştırarak dll inject denemek.

forumda kernel map manuel inject falan bişeyler gördüm, bypass işine hakim olmadığım için anlamadım.
Denediğim oyun Metin2 Uriel Ac koruması.
Bypass olmadan undetected programlarla hile yapabiliyordum fakat şuan External Write Read proccesi de algılamakta. (kaynak kodlarını güzelce şifrelediğim halde)
Şuan amacım dll injectleyebilmek, koruması izin vermiyor.

Bu konuda yardımcı olacak Dostlarıma çok teşekkürler. Herkese iyi mutlu günler dilerim. <3

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
urieli geçemezsin python pointer veriyordu ve sadece python yazılımı hile geçiyordu artık onuda vermiyor hiç bir Cheat engine memory engine açmıyor açsada pointer veya adres vs hiç bir şey vermiyor python ile geçen kişilerde anında fixlendi çünkü oyun hem svside hem clientside korumalı oyun dosyalarından yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınız diye bir çok limit var limiti aşınca ki buna internet kesintileri dahil oyun direkt crash yiyerek kapanıyor veya uriel kapatıyor.

processhacker ile hiç bir işlem yapamazsın dediğim gibi yaptığın an kapatır kendini dll inject için bir dll hazırlaman lazım veya hazır bi multihack enjekt ederim dersen o iş yaş urielin sahibi tüm hileleri unpack yaparak içerdikleri atıyorum bir kelimeyi blacklistlemiş ve açıldığı gibi kapatıyor kendini.

illegal pvp serverlarının illegal anti cheat sistemidir uriel bilgisayarınızdan bu denli veri çekmesi yasal değildir ama zaten pvplerde yasal değil.
arka planda durmadan tarıyor öyle bir ram yoruyor ki anlatamam üstüne birde hile sistemi yapabilirseniz o ramlere hak getire :D

özetle ben bu konuya çok olumsuz bakıyorum çok fazla bireysel uğraşım oldu bir çok arkadaşımda uğraştı belki bilirsin byphoenix diye biri uriel pek mümkün gözükmüyor anlayacağın.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
urieli geçemezsin python pointer veriyordu ve sadece python yazılımı hile geçiyordu artık onuda vermiyor hiç bir Cheat engine memory engine açmıyor açsada pointer veya adres vs hiç bir şey vermiyor python ile geçen kişilerde anında fixlendi çünkü oyun hem svside hem clientside korumalı oyun dosyalarından yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınız diye bir çok limit var limiti aşınca ki buna internet kesintileri dahil oyun direkt crash yiyerek kapanıyor veya uriel kapatıyor.

processhacker ile hiç bir işlem yapamazsın dediğim gibi yaptığın an kapatır kendini dll inject için bir dll hazırlaman lazım veya hazır bi multihack enjekt ederim dersen o iş yaş urielin sahibi tüm hileleri unpack yaparak içerdikleri atıyorum bir kelimeyi blacklistlemiş ve açıldığı gibi kapatıyor kendini.

illegal pvp serverlarının illegal anti cheat sistemidir uriel bilgisayarınızdan bu denli veri çekmesi yasal değildir ama zaten pvplerde yasal değil.
arka planda durmadan tarıyor öyle bir ram yoruyor ki anlatamam üstüne birde hile sistemi yapabilirseniz o ramlere hak getire :D

özetle ben bu konuya çok olumsuz bakıyorum çok fazla bireysel uğraşım oldu bir çok arkadaşımda uğraştı belki bilirsin byphoenix diye biri uriel pek mümkün gözükmüyor anlayacağın.

piyasada yaygın olan undetected c.e. ile pointeri bulamazsın.
Uriel primeye geçen pvplerde pointer yine bulunabiliyor belki yöntemlerimiz farklıdır.
byphoenix' in svside de yaptığı botların aynısını bende yapabiliyorum, sadece bypass bilgim eksik.
Urielde Dll injectleyenler var.
Bana lazım olan tek şey dll inject.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...