Örnek alacağım bir kanal , türkçe veya yabancı kaynak var mıdır ?
Yapmak istediklerim
Dll inject korumalı bir oyuna, C++ ile yaptığım dll yi injectleyebilmek. (en azından bunun için tam olarak hangi yönde uzmanlaşmam gerek onu söyleyebilirsiniz)
Hani aklıma gelenler ve yapmak istediklerim bunlar
Undetected ProccesHacker ile Korumanın Handle , Threadını bulup öldürmek veya suspendlemek,
+ Kernel Driver Bypass ile dll inject denemek.
+ Handleyi salaklaştırarak dll inject denemek.
forumda kernel map manuel inject falan bişeyler gördüm, bypass işine hakim olmadığım için anlamadım.
Denediğim oyun Metin2 Uriel Ac koruması.
Bypass olmadan undetected programlarla hile yapabiliyordum fakat şuan External Write Read proccesi de algılamakta. (kaynak kodlarını güzelce şifrelediğim halde)
Şuan amacım dll injectleyebilmek, koruması izin vermiyor.
Bu konuda yardımcı olacak Dostlarıma çok teşekkürler. Herkese iyi mutlu günler dilerim. <3
Yapmak istediklerim
Dll inject korumalı bir oyuna, C++ ile yaptığım dll yi injectleyebilmek. (en azından bunun için tam olarak hangi yönde uzmanlaşmam gerek onu söyleyebilirsiniz)
Hani aklıma gelenler ve yapmak istediklerim bunlar
Undetected ProccesHacker ile Korumanın Handle , Threadını bulup öldürmek veya suspendlemek,
+ Kernel Driver Bypass ile dll inject denemek.
+ Handleyi salaklaştırarak dll inject denemek.
forumda kernel map manuel inject falan bişeyler gördüm, bypass işine hakim olmadığım için anlamadım.
Denediğim oyun Metin2 Uriel Ac koruması.
Bypass olmadan undetected programlarla hile yapabiliyordum fakat şuan External Write Read proccesi de algılamakta. (kaynak kodlarını güzelce şifrelediğim halde)
Şuan amacım dll injectleyebilmek, koruması izin vermiyor.
Bu konuda yardımcı olacak Dostlarıma çok teşekkürler. Herkese iyi mutlu günler dilerim. <3