urieli geçemezsin python pointer veriyordu ve sadece python yazılımı hile geçiyordu artık onuda vermiyor hiç bir Cheat engine memory engine açmıyor açsada pointer veya adres vs hiç bir şey vermiyor python ile geçen kişilerde anında fixlendi çünkü oyun hem svside hem clientside korumalı oyun dosyalarından yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınız diye bir çok limit var limiti aşınca ki buna internet kesintileri dahil oyun direkt crash yiyerek kapanıyor veya uriel kapatıyor.
processhacker ile hiç bir işlem yapamazsın dediğim gibi yaptığın an kapatır kendini dll inject için bir dll hazırlaman lazım veya hazır bi multihack enjekt ederim dersen o iş yaş urielin sahibi tüm hileleri unpack yaparak içerdikleri atıyorum bir kelimeyi blacklistlemiş ve açıldığı gibi kapatıyor kendini.
illegal pvp serverlarının illegal anti cheat sistemidir uriel bilgisayarınızdan bu denli veri çekmesi yasal değildir ama zaten pvplerde yasal değil.
arka planda durmadan tarıyor öyle bir ram yoruyor ki anlatamam üstüne birde hile sistemi yapabilirseniz o ramlere hak getire
özetle ben bu konuya çok olumsuz bakıyorum çok fazla bireysel uğraşım oldu bir çok arkadaşımda uğraştı belki bilirsin byphoenix diye biri uriel pek mümkün gözükmüyor anlayacağın.