Uzman Üye
Luciferı izlemiştim ama ilk 3 sezondan sonra ilgimi çekmedi genede tamamlamak için bitirdim iyi bir başlangıç için kötü bir sonduDizi olarak, Lucifer'ı da tavsiye ederim incil'i merak edenler için, Dedektifiye bi film gibi bişi.
4 sezonda bırakmıştım, tekrar izliyorum unuttuğum yerleri tazelemek için.Luciferı izlemiştim ama ilk 3 sezondan sonra ilgimi çekmedi genede tamamlamak için bitirdim iyi bir başlangıç için kötü bir sondu
3. sezondan sonra başlıyor bence diziLuciferı izlemiştim ama ilk 3 sezondan sonra ilgimi çekmedi genede tamamlamak için bitirdim iyi bir başlangıç için kötü bir sondu
izlemiştim kendi konusunda rakiplerine göre başarılı filmdiPercy Jackson seriside güzel 2 tane filmi var sarıyor.
ikisini de izlemiştim teşekkürler vandetta bir efsanedir hala dönüp izlerim felsefesi içinPlatform
V for Vendetta
Bu iki flim efsane izlemenizi
Tavsiye ederim.
ya çoğu seriyi izledim ama star wars bir ısınamadım ya kimle konuşsam övüyor seri olarak eski filmlerden başlamaya çalışıyorum bir ara deneyeceğim gözümü karartıpDizi ve film evrenine olarak izlemeyen yoktur, ama izlemeyen varsa star wars izlesin dizileriyle beraber sıralaması internette yazar.
Forrest gump, The Terminal, Kalbim Sende
Romantik film izliyor musun bilmiyorum da "En yakın Arkadaşım" tarzında film biliyorsan önerir misin dostum
hiç duymadım da görmedimde kesinlikle deneyeceğimFilm olarak Polar'ı izlemeni öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?