Acer aspire 7 51g alınır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beyler dün sipariş verdim 14.300 e sizce alınır mı? Kullanan var öı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Acer Aspire 7 A715-43G mi? Yoksa Acer Aspire 7 A715-51G mi? Çünkü söylediğin fiyattan bile daha pahalı ilki. Eğer ki almışsan o fiyata gayet iyi çünkü 2300 lira fark var söylediğin ile linkteki arasında.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Acer Aspire 7 A715-43G mi? Yoksa Acer Aspire 7 A715-51G mi? Çünkü söylediğin fiyattan bile daha pahalı ilki. Eğer ki almışsan o fiyata gayet iyi çünkü 2300 lira fark var söylediğin ile linkteki arasında.
51g aldım düne kadar indirimdeydi

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Benim tercihim her zaman masaüstü bilgisayar olmuştur laptop konusu biraz sakıncalı yeterli performans gösteremediklerini düşünüyorum yakın zamanda kendime bir sistem topladım 3060 lı gayet memnunum biraz paralı olsada imkanın varsa masaüstü kullanmanı tavsiye ediyorum genel olarak teknik özelliklerine baktığımda orta segment bir teknoloji genede işini rahatlıkla görür

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Benim tercihim her zaman masaüstü bilgisayar olmuştur laptop konusu biraz sakıncalı yeterli performans gösteremediklerini düşünüyorum yakın zamanda kendime bir sistem topladım 3060 lı gayet memnunum biraz paralı olsada imkanın varsa masaüstü kullanmanı tavsiye ediyorum genel olarak teknik özelliklerine baktığımda orta segment bir teknoloji genede işini rahatlıkla görür
Üniversite okuduğum için evde bulunamıyorum sürekli kütüphane yurt ve ev arasında gidip geldiğim için tercihim bu yönde oldu ve biraz da fiyatı cazip geldi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Beyler dün sipariş verdim 14.300 e sizce alınır mı? Kullanan var öı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Knk iş vb. Şeyler için güzel bilgisayar ama oyun oynamak için o kadar da elverişli bir bilgisayar değil ama yinede günümüzde ki bilgisayarlara kiyaslanirsa gayet iyi seviyede.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Knk iş vb. Şeyler için güzel bilgisayar ama oyun oynamak için o kadar da elverişli bir bilgisayar değil ama yinede günümüzde ki bilgisayarlara kiyaslanirsa gayet iyi seviyede.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)
Valo fifa gibi oyunlarda işimi görür bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...