51g aldım düne kadar indirimdeydiAcer Aspire 7 A715-43G mi? Yoksa Acer Aspire 7 A715-51G mi? Çünkü söylediğin fiyattan bile daha pahalı ilki. Eğer ki almışsan o fiyata gayet iyi çünkü 2300 lira fark var söylediğin ile linkteki arasında.
51g aldım düne kadar indirimdeydi
Neden kötü? Oyun oynuyorum ama sürekli evde olmadığım için laptop almam gerekiyorduLaptop'a ihtiyacın varsa güzel fakat sadece evde oyun oynuyorsan kötü.
Ekstra ramde almayı düşünüyorum ve orada belirtilmemiş ama ekran 144hzNeden kötü? Oyun oynuyorum ama sürekli evde olmadığım için laptop almam gerekiyordu
Üniversite okuduğum için evde bulunamıyorum sürekli kütüphane yurt ve ev arasında gidip geldiğim için tercihim bu yönde oldu ve biraz da fiyatı cazip geldiBenim tercihim her zaman masaüstü bilgisayar olmuştur laptop konusu biraz sakıncalı yeterli performans gösteremediklerini düşünüyorum yakın zamanda kendime bir sistem topladım 3060 lı gayet memnunum biraz paralı olsada imkanın varsa masaüstü kullanmanı tavsiye ediyorum genel olarak teknik özelliklerine baktığımda orta segment bir teknoloji genede işini rahatlıkla görür
Knk iş vb. Şeyler için güzel bilgisayar ama oyun oynamak için o kadar da elverişli bir bilgisayar değil ama yinede günümüzde ki bilgisayarlara kiyaslanirsa gayet iyi seviyede.Beyler dün sipariş verdim 14.300 e sizce alınır mı? Kullanan var öı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kral leptop güzel oyun oynayacaksan gayet ideal ama altına bi soğutucu iyi gider ;DBeyler dün sipariş verdim 14.300 e sizce alınır mı? Kullanan var öı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Valo fifa gibi oyunlarda işimi görür benceKnk iş vb. Şeyler için güzel bilgisayar ama oyun oynamak için o kadar da elverişli bir bilgisayar değil ama yinede günümüzde ki bilgisayarlara kiyaslanirsa gayet iyi seviyede.
Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim.![]()