Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
selamlar arkadaslar, az önce bu monitörü satın aldım 165hz ve 1ms (kutuda 0.5ms yazıyor) ve markası da Acer, en azından adını duymus oldugum bir marka, bunu kullanan, gören bilen var ise nasıl olduğu hakkında yorum yapabilir mi?
verdigim 1450tlye değer mi? (tahmini teslim tarihi 20 kasım diyor, bekleyecegim bakalım)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
165 hz olması için ekran parlaklığını kısıyor biraz 144 hz de normal parlaklık 0.5 ms içinde ekran çözünürlüğü düşüyor 1 ms de normal

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Eğer FPS oyunları oynuyorsan hayli hayli yeterli bir monitör. Diğer oyunlarda da iyi bir performans alırsın tabii ki de

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence değer 1ms de gayet iyi

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İnceledim Oyun Açısından Güzel Bir Monitör

Üye
5 HİZMET YILI
Değer ama keşke james donkeylere baksaydın onlar 27 inç o fiyata

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Satın aldıktan sonra ürün hakkında bilgi sormak mı ? bu şey hareketi değil mi ya , gösteriş yapayım ama gösteriş gibi olmasın üstü kapalı... ne boş bir post bu ya iyi hayırlı uğurlu olsun da aldıktan sonra ne önemi var ki yorumların ? ayrıca ürünün kendi yorum kısmında yüzlerce yorum da var ? tam 205 adet yani boru değil önce onları oku (ALMADAN) önce tabi.. saçma bir ironi yapmışsın ama kasıtlı yaptığını da sanmıyorum :d

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Matrix:TN+film-viewing angles are very small, low contrast, poor color reproduction, inertia of unnatural color causes increased eye fatigue.

temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Satın aldıktan sonra ürün hakkında bilgi sormak mı ? bu şey hareketi değil mi ya , gösteriş yapayım ama gösteriş gibi olmasın üstü kapalı... ne boş bir post bu ya iyi hayırlı uğurlu olsun da aldıktan sonra ne önemi var ki yorumların ? ayrıca ürünün kendi yorum kısmında yüzlerce yorum da var ? tam 205 adet yani boru değil önce onları oku (ALMADAN) önce tabi.. saçma bir ironi yapmışsın ama kasıtlı yaptığını da sanmıyorum :d
dostum ürünün teslimat tarihi 20 kasım. hala tek tıkla siparişimi iptal edebiliyorum, ürün 2000 civarından 1450'ye düşmüş ve indirim 4 gün içinde bitiyor ben de bekletmeden aldım. konudan da anlayabileceğin üzere ürünü kullananlara soruyorum soruyu :d ayrıca yine satın aldıktan sonra sorduğum bir arkadaşım aynı yerden aldığı üründe ölü pixel çıktığını söyledi, ayrıca mağazanın şikayet var kısmı da pek iç açıcı değil. yani, ürün elime geldikten sonra, açıp kurduktan sonra bu soruyu sorsam amacım gösteriş yapmak olurdu fakat hala tek tık ile iade hakkım varken bu soruyu sormamın neresi gösteriş?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bence verdiğin paraya değer, 1ms olması gayet iyi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Fiyat performans gibi gözüküyor memnun kalacağınızı düşünüyorum. Güle güle kullanın.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
sanane knk seni ne ilgilendirir hem adam merak etmiş bakmış bakmamış birebir olan kişiden soru soruyo

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
sanane knk seni ne ilgilendirir hem adam merak etmiş bakmış bakmamış birebir olan kişiden soru soruyo
bu mantıkta "sana ne" knk "sana ne" benim yorumumdan merak edene fikrimi sundum ? bu konu uzar gider böyle boş beleş yorum kasmaya çalışma bu tür kişisel görüşlerini mesaj olarak at bunun üzerinden yorum kasman bile bana ters ve saçma geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
gayet güzel özellikleri şimdiden hayırlı olsun

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu mantıkta "sana ne" knk "sana ne" benim yorumumdan merak edene fikrimi sundum ? bu konu uzar gider böyle boş beleş yorum kasmaya çalışma bu tür kişisel görüşlerini mesaj olarak at bunun üzerinden yorum kasman bile bana ters ve saçma geliyor
adam yardımcı olalım diye yazıyor sen gerçekten olumlu yorum attığınımı sanıyorsun işin boş yorum kasmak ilk yazdığıma bakarsan yardım etmek bildirmek için yazdım sen ne yazdın gereksiz konu açma vb seni ilgilendirmez site kurallarında böyle birşey yazmıyor boş yorum kasan sensin

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
iyi performans verir al bence

temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
monitör elime ulaştı ve gayet memnunum. VRB diye bir mod var, açmadığım sürece 0.5ms gecikme süresine çıkamıyormuş monitör açtığımda da ekranın parlaklığı gözle görülür derecede azalıyor. kapalı kullanıyorum ve gecikme konusunda hiç bir farklılık hissetmedim. eski monitörüm de 1ms di ayrıca :) alacak olanlara öneririm.

TheJoker
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ala bunu bak keyfine ona vereceğine asus al daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...