dostum ürünün teslimat tarihi 20 kasım. hala tek tıkla siparişimi iptal edebiliyorum, ürün 2000 civarından 1450'ye düşmüş ve indirim 4 gün içinde bitiyor ben de bekletmeden aldım. konudan da anlayabileceğin üzere ürünü kullananlara soruyorum soruyu :d ayrıca yine satın aldıktan sonra sorduğum bir arkadaşım aynı yerden aldığı üründe ölü pixel çıktığını söyledi, ayrıca mağazanın şikayet var kısmı da pek iç açıcı değil. yani, ürün elime geldikten sonra, açıp kurduktan sonra bu soruyu sorsam amacım gösteriş yapmak olurdu fakat hala tek tık ile iade hakkım varken bu soruyu sormamın neresi gösteriş?Satın aldıktan sonra ürün hakkında bilgi sormak mı ? bu şey hareketi değil mi ya , gösteriş yapayım ama gösteriş gibi olmasın üstü kapalı... ne boş bir post bu ya iyi hayırlı uğurlu olsun da aldıktan sonra ne önemi var ki yorumların ? ayrıca ürünün kendi yorum kısmında yüzlerce yorum da var ? tam 205 adet yani boru değil önce onları oku (ALMADAN) önce tabi.. saçma bir ironi yapmışsın ama kasıtlı yaptığını da sanmıyorum :d
sanane knk seni ne ilgilendirir hem adam merak etmiş bakmış bakmamış birebir olan kişiden soru soruyoSatın aldıktan sonra ürün hakkında bilgi sormak mı ? bu şey hareketi değil mi ya , gösteriş yapayım ama gösteriş gibi olmasın üstü kapalı... ne boş bir post bu ya iyi hayırlı uğurlu olsun da aldıktan sonra ne önemi var ki yorumların ? ayrıca ürünün kendi yorum kısmında yüzlerce yorum da var ? tam 205 adet yani boru değil önce onları oku (ALMADAN) önce tabi.. saçma bir ironi yapmışsın ama kasıtlı yaptığını da sanmıyorum :d
bu mantıkta "sana ne" knk "sana ne" benim yorumumdan merak edene fikrimi sundum ? bu konu uzar gider böyle boş beleş yorum kasmaya çalışma bu tür kişisel görüşlerini mesaj olarak at bunun üzerinden yorum kasman bile bana ters ve saçma geliyorsanane knk seni ne ilgilendirir hem adam merak etmiş bakmış bakmamış birebir olan kişiden soru soruyo
adam yardımcı olalım diye yazıyor sen gerçekten olumlu yorum attığınımı sanıyorsun işin boş yorum kasmak ilk yazdığıma bakarsan yardım etmek bildirmek için yazdım sen ne yazdın gereksiz konu açma vb seni ilgilendirmez site kurallarında böyle birşey yazmıyor boş yorum kasan sensinbu mantıkta "sana ne" knk "sana ne" benim yorumumdan merak edene fikrimi sundum ? bu konu uzar gider böyle boş beleş yorum kasmaya çalışma bu tür kişisel görüşlerini mesaj olarak at bunun üzerinden yorum kasman bile bana ters ve saçma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?