Çözüldü Acer Nitro 5 laptopta spoof işlemi sonrası Valorant açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Spoofer'dan önce her şey normaldi, formatı BIOS'u yaptım. En son spoof yaptım. Sonra oyunu kurdum. Sürekli açılan oyun şimdi eğitim ekranı gelmeden hemen önce hata vermeden kapanıyor.

Sistem: Acer Nitro 5 laptop.
Spoofer: Blackswipe.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bazı spoofer adminleri tpm bypass,format,bios update yaptırmadan işlemleri yapıyor ve çeşitli hatalar ortaya çıkabiliyor eğer çözülmediyse discorddan ekle yardımcı olayım bykusv2_
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
tpm açmayı dene ve ya spoofer sana kim attı ise onunla iletişime geçip neden olduğunu öğrenmelisiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
tpm açmayı dene ve ya spoofer sana kim attı ise onunla iletişime geçip neden olduğunu öğrenmelisiniz.
tpm secure boot açık kurulumunu yaparken açmamı söylemişlerdi 2-3 gündür satın aldığım yerle konuşmaya çalışıyorum iletişim kurması pek kolay değil burdan belki bilen çıkar diye sorayım dedim

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Dostum win 10 kunlanıyorsan proya geç ne bileyim home geç farklı sürüme geç sürüm yüksetebilirsen oda olur 8e geçebilirsin sorada biosu güncelerken usb ile güncele pc içinden biosa girme

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
pc laptop bios güncellemenin tek yolu acer sitesinden programı indirip açmak gerisini kendi hallediyor win 10 pro kullanıyorum ama pro dan home a geçişi vs hiç denemedim onu deneyebilirim

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
pc laptop bios güncellemenin tek yolu acer sitesinden programı indirip açmak gerisini kendi hallediyor win 10 pro kullanıyorum ama pro dan home a geçişi vs hiç denemedim onu deneyebilirim
usb ilede bios güncelenir youtubede birsürü videosu var öyle daha sağlık olabilir dene

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bazı spoofer adminleri tpm bypass,format,bios update yaptırmadan işlemleri yapıyor ve çeşitli hatalar ortaya çıkabiliyor eğer çözülmediyse discorddan ekle yardımcı olayım bykusv2_

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...