Spoofer'dan önce her şey normaldi, formatı BIOS'u yaptım. En son spoof yaptım. Sonra oyunu kurdum. Sürekli açılan oyun şimdi eğitim ekranı gelmeden hemen önce hata vermeden kapanıyor.
Bazı spoofer adminleri tpm bypass,format,bios update yaptırmadan işlemleri yapıyor ve çeşitli hatalar ortaya çıkabiliyor eğer çözülmediyse discorddan ekle yardımcı olayım bykusv2_
tpm secure boot açık kurulumunu yaparken açmamı söylemişlerdi 2-3 gündür satın aldığım yerle konuşmaya çalışıyorum iletişim kurması pek kolay değil burdan belki bilen çıkar diye sorayım dedim
Dostum win 10 kunlanıyorsan proya geç ne bileyim home geç farklı sürüme geç sürüm yüksetebilirsen oda olur 8e geçebilirsin sorada biosu güncelerken usb ile güncele pc içinden biosa girme
pc laptop bios güncellemenin tek yolu acer sitesinden programı indirip açmak gerisini kendi hallediyor win 10 pro kullanıyorum ama pro dan home a geçişi vs hiç denemedim onu deneyebilirim
pc laptop bios güncellemenin tek yolu acer sitesinden programı indirip açmak gerisini kendi hallediyor win 10 pro kullanıyorum ama pro dan home a geçişi vs hiç denemedim onu deneyebilirim
Bazı spoofer adminleri tpm bypass,format,bios update yaptırmadan işlemleri yapıyor ve çeşitli hatalar ortaya çıkabiliyor eğer çözülmediyse discorddan ekle yardımcı olayım bykusv2_