kolay aslında oyun kodlama biliyorsan azcık basitİnternette gördüğüm bazı açık kaynak kodları var ve bunlarla hile programı yapmak istiyorum. Fakat bu nasıl yapılır bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kanka youtube da böyle içerikler çeken kanallar var inject programı falan yapıyorlar onlardan izleyerek bişeyler öğrenebilirsinİnternette gördüğüm bazı açık kaynak kodları var ve bunlarla hile programı yapmak istiyorum. Fakat bu nasıl yapılır bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
knk benim bildigime göre yazılım öğrenmen gerekio diye biliyorum youtubeda böyle kanallar varİnternette gördüğüm bazı açık kaynak kodları var ve bunlarla hile programı yapmak istiyorum. Fakat bu nasıl yapılır bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
öğrenebilir bu arada belli kişilerdenkanka bunu bu sitedeki kimseden öğrenemezsin c++ c# bilmen gerekiyor bunları da öğrenmek için bi efor sarfetmen lazım yt videoları izle üç beş belki başarabilirsin.
visual studio dan direkt kopyala yapıştır yapacaksın dll ise dll olur exe ise exe olurİnternette gördüğüm bazı açık kaynak kodları var ve bunlarla hile programı yapmak istiyorum. Fakat bu nasıl yapılır bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
visual studio 2019 kullanarak kodları derleyebilirsin bir exe haline getirebilirsin ornek olarakİnternette gördüğüm bazı açık kaynak kodları var ve bunlarla hile programı yapmak istiyorum. Fakat bu nasıl yapılır bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.