merhaba arkadaşlar.
elimde kullanmadığım bir adet 20 TL değerinde payesafecard pin kodu var.
nerelerde kullanılır, nerelerde geçerli pek bilmiyorum. ama sadece türkiye'deki oyunlarda geçerli diye biliyorum. ihtiyacı olan bir kardeşime vermek isterim.
şartlar çok basit bu postu beğenip, cevap olarak "bana lazım" yazmanız yeterli.
çekilişi 30 ağustos 2020 pazar günü saat 21:00 ile 24:00 arası müsait olduğum bir zamanda yapacağım.
bir asıl bir de yedek olacak. şimdiden güle güle harcayın.
ps: arkadaşlar çekiliş yapmayı bilmiyorum, nereden ve nasıl yapılır bilen biri pm' den anlatırsa sevinirim.
not: arkadaşlar kusura bakmayın, bugün (30.08.2020) çekiliş için vaktim olmadı, yarın (31.08.2020) çekilişi yapıp bir arkadaşa vereceğim.
SONUÇ
kazanan: @oguzhankskr
Yedek: @restakky
çekiliş videosu:
elimde kullanmadığım bir adet 20 TL değerinde payesafecard pin kodu var.
nerelerde kullanılır, nerelerde geçerli pek bilmiyorum. ama sadece türkiye'deki oyunlarda geçerli diye biliyorum. ihtiyacı olan bir kardeşime vermek isterim.
şartlar çok basit bu postu beğenip, cevap olarak "bana lazım" yazmanız yeterli.
çekilişi 30 ağustos 2020 pazar günü saat 21:00 ile 24:00 arası müsait olduğum bir zamanda yapacağım.
bir asıl bir de yedek olacak. şimdiden güle güle harcayın.
ps: arkadaşlar çekiliş yapmayı bilmiyorum, nereden ve nasıl yapılır bilen biri pm' den anlatırsa sevinirim.
not: arkadaşlar kusura bakmayın, bugün (30.08.2020) çekiliş için vaktim olmadı, yarın (31.08.2020) çekilişi yapıp bir arkadaşa vereceğim.
SONUÇ
kazanan: @oguzhankskr
Yedek: @restakky
çekiliş videosu:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Son düzenleme: