Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
MemoryHackers

Çekiliş sonuçlandı. 1 Asıl kazanan ve 1 yedek olarak belirlendi.

Asıl kazanan ; KaganTR
profili : https://memoryhackers.org/members/kagantr.94687/

Yedek kazanan ; lgberkay
profili : https://memoryhackers.org/members/lgberkay.28359/

Asıl kazanan kanıt :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Yedek kazanan kanıt :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Asıl kazanana PM yollandı. 24 saat içerisinde dönüş yapmadığı takdirde yedek kazanan devreye girecek ve ona pm yollanacak. 24 saat içerisinde oda cevap yazmadığı takdirde çekiliş hızlı biçimde tekrarlanacaktır.

Değerli MH üyeleri bu etkinlik %100 C# kodu içeren cheat loader uı design kaynak kodu etkinliğidir. Design ile alakalı kodlar yazılmıştır projede. Fakat loader kısmını projeye sahip olacak kişiye bıraktım. Yani lisans bağlantısı ve loaderde inject bölümü tarafımca kodlanmadı. Bu etkinliğin amacı hazır alt yapıyı sunmaktır.

[ENG] Dear MH Members, this event is the cheat loader design source code event with 100% C # code. Design-related codes are written in the project. But I left the loader part to the people who will have the project. So the license connection and the injection part in the loader are not coded by me. The purpose of this event is to give ready infrastructure.

Çekilişe katılım şartları ;

- Bütün üyelik grupları etkinliğe katılabilir.
- [ENG] All membership groups can participate in the event.

- Etkinliğe katılmak için konuya "Katılıyorum" yazmanız yeterlidir. Yazmayanlar çekilişe katılamaz. Konuya like atmanız sizin isteğinize kalmış zorunlu değil!
[ENG]
- To participate in the event, it is sufficient to write "I agree" on the subject. Those who do not write cannot participate in the lottery. It is not mandatory for you to like the subject!

- Çekiliş katılım süresi 10 gün [30.08.2020] Pazar gün içerisinde sonuç açıklanacaktır.

- [ENG] Lottery participation period is 10 days [30.08.2020] Sunday, the result will be announced within the day.

- Kura bittiği gün sonuç konu içerisinde üst kısımda bildirilecektir!
- On the day the draw ends, the result will be announced at the top of the topic!

Kazanan ve yedek sayısı bilgisi :

- Sonuçlar 1 kazanan kişi ve 1 yedek kişi olarak açıklanacak. Tamamen kura yöntemi ile yapılacak. Kazanan kişiye forumdan özel mesaj yollanacak 24 saat içerisinde dönüş yapılmadığı takdirde kazanan kişi hakkını kaybedecek. Yedek olan kişiye mesaj atılacak. Eğer 24 saat içerisinde yedek kazananda cevap vermediği takdirde çekiliş iptal olacaktır.

- [ENG] Results will be announced as 1 winner and 1 substitute. It will be done completely by lot method. A private message will be sent to the winner from the forum. If no return is made within 24 hours, the winner will lose their right. A message will be sent to the backup person. If the substitute winner does not respond within 24 hours, the draw will be canceled.

Şimdi vereceğim source code projesi hakkında detaylı bir anlatım hazırladım sizlere ondan bahsedeyim biraz :
Now I have prepared a detailed explanation about the source code project I will give, let me tell you a little about it:

Bundan sonrasını sadece türkçe olarak anlatacağım ingilizce resimlerle destekleyeceğim.
I will support it with pictures in English, which I will explain in Turkish only.

:özellik:
  • Username, password ve hwıd birleşimiyle süreli lisans sistemi.
  • Login ekranında beni hatırla özelliği. [remember me]
  • Login ekranında otomatik giriş özelliği. [auto login]
  • Login ekranında güncel lisans durum özelliği. [status]
  • Loader arayüz. [Dashboard]
  • Loader güncel version görüntüleme. [version update]
  • Loader lisans bilgilerini görüntüleme. [My licence]
  • Loader lisans süreni görüntüleme. [Time]
  • Loader lisansına kayıtlı sahip olduğun oyun hilelerini görüntüleme. [My game cheats]
  • Loader lisans görüntüleme kısmında hwid reset özelliği.
  • Loader lisans dinamik satın alma veya yenileme bölümü. [Bu özellik ticari amaçlı bir proje olması açısından değil örnek bir özellik olması açısından eklendi projeye sahip olacak kişi istediği gibi orayı store değilde sadece ücretsiz hilelerin bulunduğu bir bölüm haline getirebilir hayal gücünüze kalmış.]
  • Loader güncel duyuru bölümü. [Current notifications]
  • Loader sahip olduğun hileleri sol kısımda görüntüleme ve hilenin loader içeriğine erişmek. [Cheat loader]
  • Loader sahip olduğun hilelerin özelliklerinden son güncellendiği tarihi görüntüleme.
  • Loader sahip olduğun hilelerin özelliklerinden hilenin son durumunu detected/undetected durumunu görüntüleme.
  • Loader sahip olduğun hilelerin özelliklerinden Hwıd spoofer özelliğinin bulunup bulunmadığı bilgisi ve aktif etme seçeneğini görüntüleme.
  • Loader sahip olduğun hilelerin özelliklerinden otomatik injecte özelliği seçimi ve injectleme butonu görüntüleme.
  • Loader üst kısımda sürüm güncelleme kontrolü seçeneği. [version update]
  • Login ve loaderi kapsayan ayarlar bölümü.
  • Login ayarları kısmından remember me ve auto login seçeneklerini kontrol edebilme özelliği.
  • Loader ayarları kısmından güncellemeleri otomatik kontrol etmesi seçeneği ve auto inject özelliğinin kontrolü.
  • Login ve Loaderi kapsayan dinamik tema renk sistemi!
Dinamik temaya dahil olan toplam 20 renk mevcut! (Bunları birazdan resimli anlatımlarda görüntüleyebilirsiniz.)

:resim:

1-login.png

2-rememberme.png

3-loader.png

4- loader csgo.png

5- loader eft.png

6- loader lol.png

7- loader pubg.png

8- loader rust.png

9- loader duyuru ve bildirim.png

11- loader settings.png

12- loader browncolor.png

13- loader darkredcolor.png

14- loader emeraldcolor.png

15- laoder Indigocolor.png

16- login - loader show.gif

17- loader colorchanger.gif

4XTEfl.gif

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Katılıyorum.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Katılıyorum

The only true death is to never live
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Katılıyorum !!!

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Katılıyorum.

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...