nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar forumda her zaman soru sorup cevap alanlar ve cevap verenler steam yaz indirimlerinin de başlamasını fırsat bilip bu gün itibari ile 1 gün sürecek ve 3 kişinin kazanacağı bir çekiliş yapmak istiyorum fazla uzatmadan çekilişe katılmak için gereken gereksinimleri söyliyim
1. Onaylı üye olmak
2. bu posta sadece katılıyorum yazın 1 den fazla mesaj atan kişilerin mesajları silinecektir
ve eğer gönlünüzden koparsa bu posta beğeni atabilirsiniz
ve lütfen birden fazla hesap ile katılmayın başkalarına da şans tanıyın
özelden bana da kod ver demeyin ss alınıp reportlanacaktır
NOT: Çekilişin mesaj sınırı 100 mesajdır 100. mesajdan sonraki kişileri çekilişe dahil etmeyeceğim
ÖNEMLİ NOT: Onaylı üye olmayan kişiler lütfen mesaj yazmayın bu postu aktif olarak takip edecek moderatör arkadaş var mesajınız silinecektir
Do not write if u r in a MEMBER GROUP just for confrimed member and above
ve gelelim çekilişin içeriğine
1 adet 10₺ lik steam cüzdan kodu (1. olan kişi)
2 adet steam random key (2. ve 3. olan kişi)
1. Onaylı üye olmak
2. bu posta sadece katılıyorum yazın 1 den fazla mesaj atan kişilerin mesajları silinecektir
ve eğer gönlünüzden koparsa bu posta beğeni atabilirsiniz
ve lütfen birden fazla hesap ile katılmayın başkalarına da şans tanıyın
özelden bana da kod ver demeyin ss alınıp reportlanacaktır
NOT: Çekilişin mesaj sınırı 100 mesajdır 100. mesajdan sonraki kişileri çekilişe dahil etmeyeceğim
ÖNEMLİ NOT: Onaylı üye olmayan kişiler lütfen mesaj yazmayın bu postu aktif olarak takip edecek moderatör arkadaş var mesajınız silinecektir
Do not write if u r in a MEMBER GROUP just for confrimed member and above
ve gelelim çekilişin içeriğine
1 adet 10₺ lik steam cüzdan kodu (1. olan kişi)
2 adet steam random key (2. ve 3. olan kişi)
Toplam kazanan sayısı
1. @JOJUK06
2. @JadesBlack
3. @komando09871
Kazanan kişilerin hesaplarının kapanması ve ya 1 gün içinde mesajıma geri dönüş yapmaması halinde ki yedeklerin sayısı
1. claylbe
2. uzman3373
3. oyundelisi123123
Kazananlar açıklanmıştır aşşağıdaki videodan herhangi bir seçmede olmadğını anlayabilirsiniz
1. @JOJUK06
2. @JadesBlack
3. @komando09871
Kazanan kişilerin hesaplarının kapanması ve ya 1 gün içinde mesajıma geri dönüş yapmaması halinde ki yedeklerin sayısı
1. claylbe
2. uzman3373
3. oyundelisi123123
Kazananlar açıklanmıştır aşşağıdaki videodan herhangi bir seçmede olmadğını anlayabilirsiniz
Ekli dosyalar
Son düzenleme: