Açıktan lise okumak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
gayet mantıklı kanka

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
12.sınıfsan hiç sıkıntı olmaz direk geç hem daha çok zamanın olur zamanını iyi kullanırsan okuldan çok daha verimli şeyler öğrenirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Eğer meslek edinmek istiyorsan meslek lisesi, ben ilerde bişi olmayıp serbest meslek yapıcam diyorsan Anadolu lisesi.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
kanka dersleri anlayıp anlamayacağına bağlı o ya insanlar sen açıktan okuyorum diyince seni ötekileşirebilirde
o okul ortamınıda özleyip pişman olabilirsin karar senin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Eğer maddi durumunuz yerindeyse açığa geçip özel ders görmeni tavsiye ederım yüksek hedeflerin varsa

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dostum açıktan okumak pekte mantıklı değil benim görüşüm tabiki diğer kişiler nasıl düşünür bilemem ama zaman kaybı diyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
önce velin müdürle görüşsün,
olumlu olmazsa açık liseye gidersin,ama açık liseye giden lerin çoğu irade li olmazssa
orayada devam etmiyor.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
12. sınıf için açığa geçmek çok keyifli ve doğru bi karar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aynı zamanda çalışacaksan ve okulu bitirebileceksen mantıklı

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Açık lise devamsızlığın çoksa bir çıkış kapısıdır fakat belli başlı dezavantajları da var hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...