gayet mantıklı kankaMerhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
kanka dersleri anlayıp anlamayacağına bağlı o ya insanlar sen açıktan okuyorum diyince seni ötekileşirebilirdeMerhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
Olmuyor diye biliyorumOkulun devamsizlik sınırını geçtim işte fakat bazılari açıga geçerken herhangi sıkıntı olmaz bazılari kalıcaksın falan diyor
Açık lise devamsızlığın çoksa bir çıkış kapısıdır fakat belli başlı dezavantajları da var hocam.Merhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin