Uzman Üye
aga bence normal oku hem arkadaş ortamıda olur
knk gerçekten üzerinde duracaksan açıköğretime geç. açık öğretime geçme sebebin nedir ?Merhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
Bak kanka söyleyeyim sana açığa geçtiğinde nerede kaldıysan oradan devam edersin bir de açık öğretimde sınavları telefondan girip yapabilirsin telefondan ben de yapıyorum çünkü Google web'den soruyu bulup cevabı yerleştiriyorum bu da kafanda kalsın yani hiç sıkıntı yok nerede kaldıysan oradan devam ediyorsunMerhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
Eğer meslek lisesi ise yaşadın baban veya anneni al götür hepsini siliyorlar anadolu lisesiyse sıkıntıçok teşşekür ederim yorumun sayesinde tüm sorularım kapandı #konukilit