Açıktan lise okumak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum açık lise diploması ile askeriyeye giremiyorsun eğer bu tarz bi düşüncen varsa geçme.
hedefin üstlerdeyse geçmen ve kendin çalışman daha mantıklıdır diye düşünüyorum kişinin kendisine kalmış bir şey

Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hiç bulaşma müdürle konuş sildirmeye çalış

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Disiplinli çalışacaksan geç derim kanki yoksa diğer türlü olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
12.sınıfta bizim okulda geçiriyorlar arkadaşımın devamsızlığı 128 gündu geçti sınıfı geçirirler herhalde

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Açık lise mezunuyum bu süre zarfınca çalışıp para biriktirdim şu anda üni okuyorum tabii sen bilirsin

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
açık lise diploması ile maalesef askeriye alımı yapılmıyor dostum bu yönde bi düşüncen varsa geçme kesinlikle eğer haedefin üstlerdeyse açığa geçip kendin çalışman çok mantıklı bence

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocalarınız iyi ise pek birşey olmaz diye düşünüyorum.

*Son durumu merak ettim, ne oldu?*

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Açık öğretim okudum iş mülakatlarında mezun oldum mu ona bakıyorlar. Nereden olduğunu soran bile olmadı daha.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
knk ders calısmak istemiyorsan yani cok basında durmak istemiyorsan gayet mantıklı ben acıktan okuyorum tek sınavlara giriyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eğer okula gitmeyip evden çalışıcağına inanıyosan çok mantıklı hatta yapılabilecek en iyi şey özellikle 11 12 de aşırı mantıklı ama evde okul gibi çalışmassan mahvolursun

broski
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
açığa geçmek 12.sınıfta mantıklı çünkü 12.sınıfta çok birşey işlenmiyor ve tyt yi önceden halletmediysen okula harcayacağın vakti dershanede veya evde kendi çalışmana harcayıp tyt boşluğunu kapatabilirsin. Velin okula gelip devamsızlıklarını sildirebilir diye biliyorum fakat yine sınıra çekerler silseler bile.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
velin müdür yardımcısıyla konuşup sildirebilir her yerde olur bu genelde o yüzden dert etme açıktan okumak daha iyidir bu arada.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer ortalamanda düşükse açığa geçmeni tavsiye ederim. normal liseyle bi farkı olmuyor aksine sınavlar online ve kolay olduğu için obpnın artıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu aralar çok fazla kişi açığa geçiyor, MEB ise cocukların okullarda kalmasını istiyor. Büyük ihtimalle kısa sürede açıktan lise okumayı cehenneme cevirecekler

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
çok mantıklı ordan oku

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam üniversiteye hazırlanmak için açık liseye geçmek mantıklıdır

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
benim bi arkadaşım yeni geçti açığa 25-30 gün devamsızlığı vardı , bişey olmuyo devamsızlıktan geçebiliyosun ama mantıklımı bilemem .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...