mantıklı dostum ama aklını çelmeyeyimMerhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
Şuan parasız hiç bir şey yapılmıyor ailede çalışan tek bir kişi varsa açığa geçip iş hayatına atılmak en mantıklısı olur ama ailede zaten gelir var bırak okulun tadını çıkar ya da geç kaldıysan bazı şeyler için Açık Lise/Üniversite başla derimMerhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin.
Çalışabileceğine gerçekten inanıyorsan açığa geçmeni öneririmMerhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
knk devamsızlıkların siliniyo diye biliom açığa geçince bi etkisi kalmıo sanırım ama sen yinede okuldaki rehberlik hocana veya dershaneye gidiyorsan oradaki rehberlik hocana sorabilirsin ama ben devamsızlık sıkıntı yaratmıyo diye biliyorumMerhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin