Acil instagram hesabım çalındı geri nasıl alabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şüphesiz Sen Sen Değilsin
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Başlıktada belirtidğim gibi hesabım çalındı e posta telefon numarası vs hiç birine ulaşamıyorum kullancı adımıda değiştrimişler geri nasıl alabilirim
daha doğrusu alabilirmiyim

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun
şöyle bir durum var bu çalınma mevzuları ünlülerin başınada geliyordu
hesabın senin için aşırı derecede önemli ve lazımsa
ya da takipçi sayın baya yüksekse almak için tek çare şu
siber suçlara gideceksin iline bağlı emniyetin telefon nosu olur ara anlat durumu böyle böyle sana ayrı bir telefon no verecek bunu ara diycekler sonracığıma arıycaksın seni davet ederler gel şuraya şikayette bulun vs. şikayette bulunursun ayrıntı vs.. sen git biz seni ararız derler gerisi Allah kerim

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Benim Arkadasın Calınmıstı İnstagramın Datasında Hesabın Silinen Fotoları 30 günlügüne Saklanıyomus

Destege ticket atınca
adamlar bize bi kod attı dediki bunu bi kagıda yaz instagram senin elindeyken hangi kullanıcı adı varsa onu yaz ve ismini soy ismini yaz kagıdı iki elinle havada tutarak foto cekil
hani su hapisteki adamlara yapıolarya
aynı ole aradan 2 saat sonra hesabı verdiler

Şüphesiz Sen Sen Değilsin
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Benim Arkadasın Calınmıstı İnstagramın Datasında Hesabın Silinen Fotoları 30 günlügüne Saklanıyomus

Destege ticket atınca
adamlar bize bi kod attı dediki bunu bi kagıda yaz instagram senin elindeyken hangi kullanıcı adı varsa onu yaz ve ismini soy ismini yaz kagıdı iki elinle havada tutarak foto cekil
hani su hapisteki adamlara yapıolarya
aynı ole aradan 2 saat sonra hesabı verdiler
Aynı şekil bende gönderdim e postayla ama fotoğraflar silinmiş geri dönüş olmadı bidaha ticket attım benim fotoğraflarımın olmadı kişisel hesabı işaretleyim yolladım bu sefer inşallah bi geri dönüş filan olur
Post automatically merged:

geçmiş olsun
şöyle bir durum var bu çalınma mevzuları ünlülerin başınada geliyordu
hesabın senin için aşırı derecede önemli ve lazımsa
ya da takipçi sayın baya yüksekse almak için tek çare şu
siber suçlara gideceksin iline bağlı emniyetin telefon nosu olur ara anlat durumu böyle böyle sana ayrı bir telefon no verecek bunu ara diycekler sonracığıma arıycaksın seni davet ederler gel şuraya şikayette bulun vs. şikayette bulunursun ayrıntı vs.. sen git biz seni ararız derler gerisi Allah kerim
2 k takipcisi vardı takipci önemli değil fotoğraflarım silindi 50,60 yedeği yoktu

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
siber suçlara başvur dostum veya hesapGG

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
internetten ihbar yapma en düzgünü yerinde gidip ihbarını edeceksin yaşın 18 ve üstüyse kendi başına git eğer 18den küçüksen yanında bir büyüğün olsun öyle git

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bro Senin Olduğunu Kanıtlar Verir İnsta

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Öncelik le geçmiş olsun kurtarmak için bir fikir var aklımda oda fishing yöntemi yeni hesap aç mesaj at fishing yönyemini kullan geri çal adamdan

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aynı şekil bende gönderdim e postayla ama fotoğraflar silinmiş geri dönüş olmadı bidaha ticket attım benim fotoğraflarımın olmadı kişisel hesabı işaretleyim yolladım bu sefer inşallah bi geri dönüş filan olur
Post automatically merged:

2 k takipcisi vardı takipci önemli değil fotoğraflarım silindi 50,60 yedeği yoktu
fotoların yedegi zaten instanın kendi datasında var senden sadece dogrulama için ek foto istiyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...