Acil Yardım Kafayı Sıyırmak Üzereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Son 2 3 gündür kablolu/kablosuz interneti kullanmayıyorum youtıbeye girilmiyor lole girilmiyor telefondan ise çok rahat kullanıyorum sorunun donanımsal olmasından korkuyorum sorun donanımsal ise nasıl anlarım umarım yazılımsaldır yardım edenin elleri dert görmesin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşların dediklerini yapıp sorun düzelmediyse müşteri hizmetlerini ara modemden kaynaklı olabilir

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knka reset at bende de olmuştu gecen sene pc de calismiyor tel de calisiyordu Reset at Modeme.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
kablolu kullanıyosan benim başıma geldi kabloyu çıkar üfle toz felan kalınca çok etki ediyor birde öyle dene yine olmazsa ölçü aletin varsa kablolarin içi kopukmu bi test et
Bu mantıklı bir cevap pc internet bağlantı portuna akım gelip gelmediğide bakılmalı muhtemelen laptop kullanıyorsan wifi kartında problem vardır dostum kabloları çok küçük ve çok hassasdır kontrol et eğerki masaüstü ise voltmetre ile akıma port akımına bakılmalı bundanda kaynaklı değilse modeme gelen lan kablosunun ana bağlantısını kontrol etmek lazım

Bir gün baktım hiç bir şey olmuyor gittim kapıdan içeri gelen internet kablo tesisatını komple söküp kablo kırılmış onu yaptım

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Markanın driverını yüklemeyi dene, eğer problem çözülmez ise teknik bir sorun olabilir, onu da bilen bir pc'cinin görmesi gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...