Üye
Kardesim bu forumda hic yetkili yokmu kime öm attıysak cevap vermiyor bi acil bakın ya
Eddy' Alıntı:Sole Kardesim Yardımcı Olmaya Calısırım
Eddy' Alıntı:Sole Kardesim Yardımcı Olmaya Calısırım
taklacierkan' Alıntı:Eddy' Alıntı:Sole Kardesim Yardımcı Olmaya Calısırım
bi bana yardımca ol kardes bu sey için konu açmak yerine sana soruyum dedim "isminin altındaki yazıları nasıl değistiriyosun"
Storm Angel' Alıntı:Kardeşim Mh loaderi Çöp Kutusundan Sildinmi? Silmediysen Ondan Log Veriyordur.
taklacierkan' Alıntı:bi bana yardımca ol kardes bu sey için konu açmak yerine sana soruyum dedim "isminin altındaki yazıları nasıl değistiriyosun"
Kardeşim o Süper Üye Olduğu İçin Öyle Süper Üye Ve Üstü O Oluyor.
Storm Angel' Alıntı:Kardeşim Mh loaderi Çöp Kutusundan Sildinmi? Silmediysen Ondan Log Veriyordur.
taklacierkan' Alıntı:bi bana yardımca ol kardes bu sey için konu açmak yerine sana soruyum dedim "isminin altındaki yazıları nasıl değistiriyosun"
Kardeşim o Süper Üye Olduğu İçin Öyle Süper Üye Ve Üstü O Oluyor.
Storm Angel' Alıntı:Kardeşim Sorun Hilelerde Değil Sorun Senin Pc De [email protected] a Mail At Konusuna Mailin Log Yaz Açıklamayada wolftü Xigncode İçindeki Xigncode.log Dosyasını at Gönder Adamlar Sana Mail Atacaklardır Şu Program Log Veriyor Diye Ozaman O Programı Sileceksin. Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana.
Storm Angel' Alıntı:Eğer Çorumlu Log Veriyorsa Muhtemelen Vermez ama o Programı Sileceksin Oynamak İçin Çaresi Yok Ama Sorun Hile Değil Senin Pc De Sorunlu Bir Log Veren Program var.
EamptyDreams' Alıntı:Eddy' Alıntı:Sole Kardesim Yardımcı Olmaya Calısırım
yav kardes smdi bna kızacaksınız blyrm ama bak bundan bi yarım saat öncesine kadar hile kullanıyordum bi skntı yoktu suan log hatası veriyor. log hatası cözümü diye bir konu acmıssınız tamamen hepsini yaptım ama hangi hile olursa olsun masa üstüne alır almaz log veriyor tw vereyim bi yardımcı ol be kardesm