Acil yardım lazım bu sitede hiç yetkili yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Kardesim bu forumda hic yetkili yokmu kime öm attıysak cevap vermiyor bi acil bakın ya

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Sole Kardesim Yardımcı Olmaya Calısırım

Üye
9 HİZMET YILI
Eddy' Alıntı:

yav kardes smdi bna kızacaksınız blyrm ama bak bundan bi yarım saat öncesine kadar hile kullanıyordum bi skntı yoktu suan log hatası veriyor. log hatası cözümü diye bir konu acmıssınız tamamen hepsini yaptım ama hangi hile olursa olsun masa üstüne alır almaz log veriyor tw vereyim bi yardımcı ol be kardesm

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Eddy' Alıntı:

bi bana yardımca ol kardes bu sey için konu açmak yerine sana soruyum dedim "isminin altındaki yazıları nasıl değistiriyosun:D"

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Mh loaderi Çöp Kutusundan Sildinmi? Silmediysen Ondan Log Veriyordur.

taklacierkan' Alıntı:
Eddy' Alıntı:

bi bana yardımca ol kardes bu sey için konu açmak yerine sana soruyum dedim "isminin altındaki yazıları nasıl değistiriyosun:D"

Kardeşim o Süper Üye Olduğu İçin Öyle Süper Üye Ve Üstü O Oluyor.

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Storm Angel' Alıntı:

taklacierkan' Alıntı:

bi arkadasta gördüm süper üye değil ama yazısı istediği gibi adam bunun bugunumu buldu acaba :D

Üye
9 HİZMET YILI
Storm Angel' Alıntı:

taklacierkan' Alıntı:

Kardesm mh loader degl ben corumlunun hackını kullanıyordm normalde bi skntı yoktu birden bire oldu ya. mesela dark angel denedim oda aynı hata veriyor tw vereyim sizlere bi bakın be ALLAH rızası icin

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Sorun Hilelerde Değil Sorun Senin Pc De [email protected] a Mail At Konusuna Mailin Log Yaz Açıklamayada wolftü Xigncode İçindeki Xigncode.log Dosyasını at Gönder Adamlar Sana Mail Atacaklardır Şu Program Log Veriyor Diye Ozaman O Programı Sileceksin. Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana.

Üye
9 HİZMET YILI
Storm Angel' Alıntı:
Kardeşim Sorun Hilelerde Değil Sorun Senin Pc De [email protected] a Mail At Konusuna Mailin Log Yaz Açıklamayada wolftü Xigncode İçindeki Xigncode.log Dosyasını at Gönder Adamlar Sana Mail Atacaklardır Şu Program Log Veriyor Diye Ozaman O Programı Sileceksin. Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana.

Eywallah kardesm bas tacısın biliyorum. Tamam gönderdim yaptım biliyorm örnek veriyorum bana diyor ki masa üstünde iste chrome.exe uygulaması hata veriyor diyo. Tamma güzel o uygulamayı siliyorum tekrar oyuna giriyorum log vermiyor ama hile masa üstünde olmazsa da ben nasıl calıstırayım derdimi anlatamıyorum ki kmseye

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Eğer Çorumlu Log Veriyorsa Muhtemelen Vermez ama o Programı Sileceksin Oynamak İçin Çaresi Yok Ama Sorun Hile Değil Senin Pc De Sorunlu Bir Log Veren Program var.

Chrome Niye Log Versinki Yani Sorun Bir Programda Bunu [email protected] Dan Öğreneceksin.

Üye
9 HİZMET YILI
Storm Angel' Alıntı:
Eğer Çorumlu Log Veriyorsa Muhtemelen Vermez ama o Programı Sileceksin Oynamak İçin Çaresi Yok Ama Sorun Hile Değil Senin Pc De Sorunlu Bir Log Veren Program var.

Diyom ya 1 saat öncesine kadar sorun yoktu sadece ona değil hangi hileyi indirdiysem log veriyor nden byle oldu anlamadım kardes gel bi bak tw vereyim 2 dk nı almaz be bi el at

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
EamptyDreams' Alıntı:
Eddy' Alıntı:

yav kardes smdi bna kızacaksınız blyrm ama bak bundan bi yarım saat öncesine kadar hile kullanıyordum bi skntı yoktu suan log hatası veriyor. log hatası cözümü diye bir konu acmıssınız tamamen hepsini yaptım ama hangi hile olursa olsun masa üstüne alır almaz log veriyor tw vereyim bi yardımcı ol be kardesm

Loaderi cop kutusundan Temizle
Nader11ndeu Dediklerini Bir daha Yap
Bilgisayarını Yeniden Baslat Gecer benmde oleydi

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Vallaha Kusuruma Bakma Çok kişi Hile Sorunum Var diyor Tw den Yap Diyor Fakat Şuan Baya Oyun İndiriyorum İnternet Çok Yavaş Kasıyor Eğer Eddy ve Benim Dediklerim Olmuyorsa Uygun Bir Vakitte Halledeceğim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...