Acil Yardım PUBGM Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Beyler memory hackers hilesi ban atıyor mu veya ban atmayan sadece izlemeli farklı bir hile var mı ?

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum Tam Bu konunun Üstüne Geldm Belli De Etmiyordum Aimbot da açık değildi 4 ay ban yedim 34 Levellik hesabımda Senin tercihin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şuan pugb mobile'de en sağlam güvenilir hile mh yani burdaydı yabancısına kadar görmüşsündür zaten ama artık tencent yada gameloop naptıysa istediğini kullan istediğin kadar gizle bir şekilde yapıştırıyorlar :D şuan tavsiye etmem hileyi en azından (beta'dan çıkana kadar hileler) bekle derim.

Üye
9 HİZMET YILI
Deseneze PUBG Mobile bile hileye karşı koymayı öğrenmiş

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsan elbet birgün ban yersin er yada geç hile fixlenir yersin veya belli etmiyorum diyip oynadığın oyunda ufak tefek hatalar yaparsın banlanırsın. O yüzden hile kullanacaksan yan hesap aç onu kas yersende en azından yan hesap gitti dersin.

WW
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eski sürüm gameloop kullanırsan ban yemesin ben en eski sürümü var ban yemiyorum aim bota açık

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
güncellemedim gameloopu fıstık gıbı kullanıyorum her el win hile felan yok oyunda mükemmel ghahaha

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
you need to keep low profile and get kills by logic. and sure you will be okay if you keep kills under 9-8

Üye
6 HİZMET YILI
I am playing aimbot open full, I didn't eat ban latest version gamelooop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...