Acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Telefonum samsung j7 prime gecen hafta ejrani kırıldı garantisine gönderdim ve camini yaptirdim ancak şimdi biri beni aradiginde konusma hoporlorunden ses geliyor ancak konusma bittikden sonra bir muzik açtığımda normal hoporlorden degilde konusma hoparlöründen ses geliyor nasi yapabilirim

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim Onu Tekrar Servise Göndemelisin Bence Herhangi Bir Telefoncuya Felan Gösterme Direk Samsung Servise Ver

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ses ahizeden geliyor yanlış anlamadım değil mi? öyleyse Easy Sound Output uygulamasını dene.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
önce sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu anlaman gerek. Telefonu sıfırla, fabrika ayarlarına döndür yani. Hala devam ediyorsa donanımsaldır. Donanımsalsa servise gönder kurtul. Uygulamayla falan uğraşma.

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
önce sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu anlaman gerek. Telefonu sıfırla, fabrika ayarlarına döndür yani. Hala devam ediyorsa donanımsaldır. Donanımsalsa servise gönder kurtul. Uygulamayla falan uğraşma.
Yazılımsal bir sorunsa verdiğim uygulama sorunu çözer denenebilir. @talhaasdas Çözerse haber ver.

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Olabilir telefonu garantiden aldıkdan sonra Yeni sürüme yükselttim belkide ondan dolayıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...