Acil yardıma ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm öncelikle dostlar ben şuan tor browser kullanarak bu siteye girebiliyorum fakat hile için gerekli olan google chrome ben chromeden bu siteye erişemiyorum Erişim sağlayıcı birliği gibi bir hata ve şu hata çıkıyor http://213.14.227.50/landpage?ms=memoryhackers.org nasıl çözebilirim isterseniz görüntüde alabilirim acil yardım için şimdiden teşkekkürler

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle Yüklü Uzantılar varsa onları kaldırın.
  +Sağ üst köşeden özelleştirme sekmesini açın (3 Çizgi) Buradan Diğer Araçlar > Uzantılar yolunu takip ederek uzantılara ulaşabilirsin.

Daha sonrasında DNS önbelleğini temizlemek için
  +Çalıştırı Aç (Win+R veya Başlata Çalıştır Yazarak Ulaşabilirsin). Çalıştırı AÇtıktan Sonra CMD yaz ve karşına komut sistemi çıkacak oraya ipconfig /flushdns yaz.

Umarım Yardımcı Olur.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
MuhammeDalgali' Alıntı:
Öncelikle Yüklü Uzantılar varsa onları kaldırın.
  +Sağ üst köşeden özelleştirme sekmesini açın (3 Çizgi) Buradan Diğer Araçlar > Uzantılar yolunu takip ederek uzantılara ulaşabilirsin.

Daha sonrasında DNS önbelleğini temizlemek için
  +Çalıştırı Aç (Win+R veya Başlata Çalıştır Yazarak Ulaşabilirsin). Çalıştırı AÇtıktan Sonra CMD yaz ve karşına komut sistemi çıkacak oraya ipconfig /flushdns yaz.

Umarım Yardımcı Olur.

Saol kardeşim dediklerini yaptım fakat aynı hata :(

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ ve Paylaşım Merkezi daha sonra sol menüden Bağdaştırıcı ayarlarını değiştire tıkla İnternet AĞı üzerine sağtık > Özellikler > İnternet Protokolü Sürümü 4 > Özellikler Yolunu izledikten sonra DNS elle girilmişse "DNS sunucu adresini otomatik al" seçeneğini işaretle.

Google Chrome Ayarlar > Gelişmiş Ayarları Göster dedikten sonra Proxy ayarlarını değiştir'i bul karşına çıkan menüden Yerel Ağ Ayarlarını tıkladıktan sonra eğer işaretli seçenekler varsa işaretini kaldır hepsinin.

Aklıma gelen bu kadar eğer bunlarda olmazsa malesef yapabileceğim başka bişey yok :)

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
MuhammeDalgali' Alıntı:
Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ ve Paylaşım Merkezi daha sonra sol menüden Bağdaştırıcı ayarlarını değiştire tıkla İnternet AĞı üzerine sağtık > Özellikler > İnternet Protokolü Sürümü 4 > Özellikler Yolunu izledikten sonra DNS elle girilmişse "DNS sunucu adresini otomatik al" seçeneğini işaretle.

Google Chrome Ayarlar > Gelişmiş Ayarları Göster dedikten sonra Proxy ayarlarını değiştir'i bul karşına çıkan menüden Yerel Ağ Ayarlarını tıkladıktan sonra eğer işaretli seçenekler varsa işaretini kaldır hepsinin.

Aklıma gelen bu kadar eğer bunlarda olmazsa malesef yapabileceğim başka bişey yok :)

Malesef :(

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Son Çare Chrome'u silip tekrar yüklemeyi dene. "IObit Uninstaller" Programı ile kaldırmanı tavsiye ederim. Daha sonra chrome'un kurulu olduğu dizini kontrol et kalan dosya varsa sil ve son olarak C:\Users\"burası bilgisayar adı"\AppData\Local yolunu takip et ve buradaki Google Dosyasını Sil (Varsa).

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
cmd > ipconfig /flushdns yaz sonra ipconfig /renew yaz tekrar dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...