Acil Yardıma İhtiyacım Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar dün facebook,google ve steam hesabıma saldırı oldu ve hepsinin şifresini değiştirdim ama bu sabah başlangıçta etkin olan discordun açılmadığını farkettim sonra discordu açmaya çalıştım ama sebebsiz bir şekilde açılmadı daha sonra görev yöneticisinden başlangıca geldiğimde bu uygulama ile karşılaştım dosyo konumunu açtığımda appdata yerel discord klasöründeydi. discorda hiçbir ek bot falan da indirmedim. 4 -5 gün önce githubdan bir dosya indirmiştim onun virüs olduğunu düşünüyorum, pc yi 3 farklı antivirus ile tarattım bir şey bulunamadı. Yardım edin sizce ne yapmalıyım ?
Görev Yöneticisi 7.04.2023 16_55_01.png
Görev Yöneticisi 7.04.2023 16_55_01.png
InkedDiscord 7.04.2023 17_06_32.jpg

Son düzenleme:
당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Github update dosyasından mı bahsediyorsun dostum? O pclerin yarısında var. Discorda girememe nedenin belki arka planda çakışan programlar olabilir. Discordu kaldır ve tekrar yükle. Eğer şüphe duyuyorsan, temiz bir format at.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
3 kere tarıp birşey çıkmadıysa sorun olmaz

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
windows update kısmıdan pcyi sıfırlamanı tavsiye ederim hocam flash bellek takıp önemli dosyalarını yedekle sonra update bu bilgisayarı sıfırla yap

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam merhabalar. Discordun ile ilgili bir sorun olmuş olabilir. Tekrardan silip yüklemeni tavsiye ederim. Eğer tekrardan açılmazsa Discord Canary (Discordun beta sürümlerini içerek uygulaması) indirip kullanabilirsin. Virüs programları tüm virüsleri algılayamayabilir fakat muhtemelen virüsün yoktur diye düşünmekteyim. Update konusuna gelecek olursak. Update kısmı zaten discordun kendisinin, her seferinde güncellemeler kontrol ediliyor demesinin tek sebebi o. Güncelleme almadan uygulamayı açmaması için bir sistem sanırım. Yani kısacası biraz bekle eğer hala aynı sorun devam ederse format önerimdir fakat format son çaredir.
Not: 3 kere tarattığın program aynı ise farklı bir anti-virüs programı kullanmanı öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kaspersky Free indirip bir tarama yap bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...