Açılan banlar hakkında değişiklik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hesabım scriptten dolayı ban yemişti tartışma bölümündeki banların açılmasıyla ilgili mesajlardan sonra kontrol ettim ve hesabım flameden 14 gün ban yemiş olarak görünüyor ve eski bi tarihte açılıcağı yazıyor ? Oyna butonuna basılmadığı hakkındaki yazıları okudum fakat benim gibi reform kartında 14 gün ban ve eski bi tarihte açılıcağı yazan mesajı gören varmı yoksa sadece oynaya basılmıyor ve ban hakkında bi açıklama yok mu diyorsunuz . Acaba flameden ban yemiş olabilirmiyim ?

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ne alaka ya benim yazdığımla bunun ne ilgisi var
ne alaka değil kardeşim riot banları asla açmaz bir hatadır o düzelir ve tekrar ban yersiniz daha önceki konudaki arkadaştada aynıydı fotoluydu hatta onunkini açmıcaklar yoksa niye geçmişteki bir tarihi versinler riotun saatimi yanlış xd

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence yeter artık bu kadar arkadaşlar her gün en az 3 4 kişi ya script ile ilgili bir konu açıyor ya bu ban mevzusuyla ilgili ki her konuda da en az 10 kişi yazıyor durumu anlatıyor.Riot ban açmadı ve hiç bir zaman açmayacağını ban affını getirmeyi düşünmediklerini her sene söylüyor bu tür bugla istemci içerisin de olabiliyor ki bunu bu foruma değil de mesela riot games destek ekibine sorabilirsin foruma her girdiğim de bu ban konusun dan ve script muhabbetinden mutlaka 1 konu görüyorum ve BUNALDIM

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Kayıtları kontrol edip kaldırıyorlar diye biliyorum

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam istemcideki bir bugdan kaynaklandığını söylüyorlar. Şuan Riot'dan bir açıklama yok.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Riot Games'den henüz bir açıklama bildiğim kadarıyla yok. Sistemsel hatadan dolayı öyle gözüküyor, yani banlarınız kaldırılmadı. #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...