Açılan her yeni hesabın FiveM sunucusundan sürekli banlanması sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
2 gün önce 21.05.2024 tarihinde akşam saat 9'da, GTA Online'da moddest menüyü kullanmıştık arkadaşımla. 3 saat sonra FiveM'e girdik. Sunucuya giremeden ikimizde ekte görüldüğü üzere banned from FiveM banı yedik. Sabah arkadaşıma eski bir hesap verdim. Digitalentitlements dosyasını silip, Windows C yerine temizle.bat diye log temizleme dosyamızı atıp logları temizleyip; internet resi atıp farklı bir Steam, Rockstar hesabı ve aynı Discord ile giriş yaptığında sorunsuz oynadı.

Ben yeni hesap açıp, oyunu tekrar satın alıp aynı şeyleri yaptığımda banlandım. Bu sefer elimde olan ücretli spoofer ile spoofer atıp perma spoof attığını gözümle gördüm. İnternete res attım, logları temizledim, digital dosyasını sildim ve aynı Discord ile giriş yaptım yine banlandım. Tekrar akşam hesap aldım. Bu sefer format attım, BIOS güncelledim ve format attığım için perma spoof kalkınca otomatik orijinal hardware rakamlarına döndüğü için spoof atmama gerek kalmadı zaten.

İlk ban yediğimde bile spoofluydu. Bilgisayarım orijinal hardware ID'lerim korumadaydı kısacası. Onca işlem sonrası tekrar ban yedim, sizce ban yeme sebebim aynı Discord ile bağlanıyor olmam olabilir mi? Bir konuda FiveM'in Discord ID'e ban atabileceğini daha bugün buldum, gördüm. Ne yaparsam yapayım ban yiyorum. Değişen tek şey, bir günlük süre düşmesi oldu. 14 gündü banım, 13 güne düştü. Yardımcı olabilir misiniz?

Oyunları iade ettim, paramı kurtarabildim. Oynamam için ne yapmam gerekiyor? 14 gün beklemek istemiyorum çünkü sunucuya başlamadan daha donater ürünler almıştım ve aylık olaraktı. Süresi ve günü geçiyor. 3000 TL vermiştim, boşa gitmesini istemiyorum paramın. Kesinlikle FiveM'de hile kullanmadığımın gerçeğinin altını çizeyim.

1716498551992.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
birden fazla hesaptan girdiğini algılayıp otomatik ban atıyorlar sana çünki tüm bilgirin zaten o sistemlerde tek tek kayıtlı rahatlıkta ban atarlar

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
birden fazla hesaptan girdiğini algılayıp otomatik ban atıyorlar sana çünki tüm bilgirin zaten o sistemlerde tek tek kayıtlı rahatlıkta ban atarlar
İşte spoofer de attım internet res te attım revo uninstal ile oyunu sildim yeniden yükledim digital dosyasını sildim başka steam başka gta 5 başka rockstar bilgisayarda formatladım birsürü clean log temizliği yaptım daha ellerinde benimle alakalı ne olabilir ? bildiğin birşey varsa söyle onunda yolunu bulalım işte halledelim gerekirse para verelim çünkü belirli bir süre koymuş 14 gün tek tek düşüyor bugun 2.gün geçti 12 güne düştü başka bir hesaptan girmeye calıstığımda bugun 12 gün gösteriyor yarın deneyim başka yeni hesap olsun 11 güne düşer belirlediği bir yol süreç ve iz var bu iz yol neresi orasını değiştirelim düzeltelim asıl mesele beni nasıl buldukları discord da değiştirdim yok düzelmiyor 11 gün beklemek istemiyorum ama bekleyeceğim gibi.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
hwid ban yemişsin sanırım. spooferler satılıyor. forumda var mı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...