Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurtdışında ki insanlara bakıyorsun çok mutlular sevecenler ve bir o kadar güzeller ama Türk kızları aşırı bir ego patlaması yaşıyor dünya onların etrafında dönüyor sanıyorlar
dostum bunu şey gibi düşün bi zombi düşünemez dimi bunlarda zombi gibi düşünemiyor ama en azından seni yemiyor bu durumda sana düşen kısım karşındakini iyi tanımayı öğrenmek iyi tanırsan ne tepki vericeğini anlarsın o yüzden kendini üzme büyük ihtimalle hayatı çok boktan ve başkalarınınkinide öyle yapmaya çalışıyor
yaşamayan yoktur her erkeğin kaderidir şahsen o tür işlerle uğraşmadığım için redde yemedim öyle bi söz de almadım boşver kanka hayatına bak sakın sıgara alkol vs baslama aman dıyım bak spora basla hangı dalda eğilimin varsa ona göre yanı sureklı bı ugras ıcınde ol zaten onu dusunmeye vaktın kalmayacak
Kankacım acımasızlık değil ergenler. Bad boy arıyolar ve kendilerine yakıştırmıyolar. Gerizekalılar desek daha güzel olur. İleride itin köpeğin olacak bi insan ve sen yüzüne bile bakmıyacaksın boşver takma kafaya.