açılıyor ama çalışmıyor 32 bit yüklü yine olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
beyler oyunu boşuna silip onca gb geri yüklemeyin. bendeki 64 mü 32 mi bilemedim sildim. linkten tıklayıp 32 yükledim yine olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
beyler oyunu boşuna silip onca gb geri yüklemeyin. bendeki 64 mü 32 mi bilemedim sildim. linkten tıklayıp 32 yükledim yine olmadı.
@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz. Gameloop sürümünüz 32 bit olsun.

5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.

Olmaz ise

8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...