Üye
Yalnızlık kadar güzel bir şey yok dostum kendini eglendirebileceğin geliştirebileceğin aktiviteler bulmanı tavsiye ederim.merhaba arkadaşlar 18 yasındayım ve daha hayatımda ne arkadasım oldu ne sevgılım oldu bır kız vardı 14 yasımdayken o kızı cok sevıyordum (hala sevıyorum) 17 yasımda kıza gıdıp söyledim kızda biraz zengin bir aileden geliyo babası mütait falan kız bana sen çulsuzsun çulsuzlarla işim olmaz demişti hala unutamıyoruym benım babam memur annem ev hanımı ben ıse sanıyede çalışan emekçi bu acımasız hayatın kaderini nasıl değiştirebiliriz?
kardeşim kız belli ki paraya bakıyo sen o kızı boşver daha iyileri vardır emin olmerhaba arkadaşlar 18 yasındayım ve daha hayatımda ne arkadasım oldu ne sevgılım oldu bır kız vardı 14 yasımdayken o kızı cok sevıyordum (hala sevıyorum) 17 yasımda kıza gıdıp söyledim kızda biraz zengin bir aileden geliyo babası mütait falan kız bana sen çulsuzsun çulsuzlarla işim olmaz demişti hala unutamıyoruym benım babam memur annem ev hanımı ben ıse sanıyede çalışan emekçi bu acımasız hayatın kaderini nasıl değiştirebiliriz?
Kaderi değiştiremezsin orada anlaşalım , hayattaki önceliklerini, fikir yapını değiştirmediğin sürece bu düşünceye KAPILACAKSINNN, Ünide olucak , iş hayatında olucak. İdeallerini belirle , Spora yazıl, Uniye hazırlanıyorsan derslerine odaklan, yabancı dil şart dil kursuna git desemde gidemezsin pahalı ama kendi kendine çalışabilirsin, gibi gibi kızlar içinde aynı erkekler içinde aynı ideallerini hedeflerini kendine göre yap kendine yatırım yap bak bakalım ne oluyo günde 1 saat antrenman koymaz 1 saat dil eğitimi koymaz dene bakalım.merhaba arkadaşlar 18 yasındayım ve daha hayatımda ne arkadasım oldu ne sevgılım oldu bır kız vardı 14 yasımdayken o kızı cok sevıyordum (hala sevıyorum) 17 yasımda kıza gıdıp söyledim kızda biraz zengin bir aileden geliyo babası mütait falan kız bana sen çulsuzsun çulsuzlarla işim olmaz demişti hala unutamıyoruym benım babam memur annem ev hanımı ben ıse sanıyede çalışan emekçi bu acımasız hayatın kaderini nasıl değiştirebiliriz?
Kanka değiştiremezsin umursama umursama umursama tek kelimemerhaba arkadaşlar 18 yasındayım ve daha hayatımda ne arkadasım oldu ne sevgılım oldu bır kız vardı 14 yasımdayken o kızı cok sevıyordum (hala sevıyorum) 17 yasımda kıza gıdıp söyledim kızda biraz zengin bir aileden geliyo babası mütait falan kız bana sen çulsuzsun çulsuzlarla işim olmaz demişti hala unutamıyoruym benım babam memur annem ev hanımı ben ıse sanıyede çalışan emekçi bu acımasız hayatın kaderini nasıl değiştirebiliriz?
Valla bende yalnizim cok bi kimsem oldugu soylenemez ama bu benim terchim cok rahat arkadaş edinen biriyim normalde sadece gidip tanismak istediğini soylemen yeterli veya iş/okul gibi yerlerde daha sosyal olmaya bak hayat illa seni mutlu edicrktirmerhaba arkadaşlar 18 yasındayım ve daha hayatımda ne arkadasım oldu ne sevgılım oldu bır kız vardı 14 yasımdayken o kızı cok sevıyordum (hala sevıyorum) 17 yasımda kıza gıdıp söyledim kızda biraz zengin bir aileden geliyo babası mütait falan kız bana sen çulsuzsun çulsuzlarla işim olmaz demişti hala unutamıyoruym benım babam memur annem ev hanımı ben ıse sanıyede çalışan emekçi bu acımasız hayatın kaderini nasıl değiştirebiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?