Acımasız hayatın kaderi nasıl değiştirilebilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Hayatını değiştirmek için başarının büyük anahtarları her zaman aynı olmuştur:

1. Tam olarak ne istediğine ve nereye gitmek istediğine karar ver.
  2. Bir son tarih belirle ve oraya ulaşmak için bir plan yap. (Unutma, bir hedef sadece bir son teslim tarihi olan bir rüyadır.)
  3. Planın için harekete geç; hedefine doğru ilerlemek için her gün bir şeyler yap.
  4. Başarılı olana kadar devam edeceğine, asla ve asla pes etmeyeceğine önceden karar ver.
  5. Verebileceğin en fazla şeyi ve geliştirebileceğin en iyi nitelikleri gerektirecektir. Kişisel başarının bu anahtarlarını geliştirip takip ederek, olağanüstü bir insan olmak için gelişecek ve büyüyeceksin.

Üye
3 HİZMET YILI
sıkma canını usta hayatta başına daha çok şey gelicek bu daha başlangıç

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sıkma canını kanka kız öyle diyorsa ondan olmaz zaten bulursun illa birini

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Knk kızlar gerçek değil inanma bizi kandırmaya çalışıyorlar

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Seni çok iyi anlıyorum dostum öncelikle sevgi güzel bir şey buna her zaman saygı duymuş bir insanım ama insanı karakteri ile öne koymak varken maddi önde tutuyorsa iyi ki o kızla beraber olmamışsın olsan bile çok bir gelecek planlanamazdı sadece 1 kaç ay süreceğinin sana her türlü teminatını verebilirim bunun için üzülme güzel yürekli bir insansındır eminim ki birazcık sosyalleşmeye çalış bir kaç arkadaş edin aşk zaten öyle bi kız bulayım la gelmiyor ne yazık ki aşk zamanı gelince elbet seni bulur veya sen onu bulursun o kızı da kafana takma GÜZEL YÜREKLİ İNSANLARA ALLAH GÜZEL KADERLER YAZAR bu sözü mü de unutma 18 yaşındasın hayatın henüz başında genç bir bireysin her şey bir gün yoluna girer.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knkam takılma hayat sadece sanaldan itibaren değil dışarı çık bi hava al elbet arkadaş bulursun <z3

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yalnızlık Allah a mahsus kardeş dert etme sıkma tatlı canını okşa patlıcanını

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ustam vazgeçilmiceklerden çok güzel vazgeçiliyo ama bir çıkar yol bir kapı illahaki açılır kendine odaklanıp kendini geliştirmeye çabalarsan inan bir gün mutlu olcucaksın

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka yanlızken bile eğlenebilirisin bazen kafana bu konular çok sıkca vurur fakat eğlencene bakmaya çalış zaten çalışıyomuşsun borcun vs bi sıkıntın yoksa maaşından kendine bi para ayır taksitle araç al babanda destek çıkar illa bi hobi bi arkadaş bulursun

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
herkese tesekkür ederim artık bambaşka bir insanım saolun
Post automatically merged:

bi ablan olarak söylüyorum yalnız olmak iki yüzlü insanlarla olmaktan daha iyi
yazdım bir kenara abla çok saol

bizdee sanayide calısıyoruz ne olmus yani. yaşın daha cok kucuk genc arkadasım. daha neler gelir neler gider hayatından sıkma canını. hayatta basarılar
eyw abim benim sanada hayatta basarılar yolun acık olsun

ah be istersen lol girebiliriz
girilim ustam

maddiyatı herşeyden öncelikli tutan insanların karakteri pistir. herkesin hayatta bir rolü var. gönlün zengin olsun kendini geliştirmeye bak.
saol dostum hayat paradan ibaret deildir karakterli insan kazanırmış rahmetli babamın sözü tesekkür ederim

Seni çok iyi anlıyorum dostum öncelikle sevgi güzel bir şey buna her zaman saygı duymuş bir insanım ama insanı karakteri ile öne koymak varken maddi önde tutuyorsa iyi ki o kızla beraber olmamışsın olsan bile çok bir gelecek planlanamazdı sadece 1 kaç ay süreceğinin sana her türlü teminatını verebilirim bunun için üzülme güzel yürekli bir insansındır eminim ki birazcık sosyalleşmeye çalış bir kaç arkadaş edin aşk zaten öyle bi kız bulayım la gelmiyor ne yazık ki aşk zamanı gelince elbet seni bulur veya sen onu bulursun o kızı da kafana takma GÜZEL YÜREKLİ İNSANLARA ALLAH GÜZEL KADERLER YAZAR bu sözü mü de unutma 18 yaşındasın hayatın henüz başında genç bir bireysin her şey bir gün yoluna girer.
saol dostum karakteri düzgün olan insanlar kazanır bizede sigaramızı yakıp kazanacağımız günü beklemek düşer

Son düzenleme:
Üye
3 HİZMET YILI
Dostum yanlızlık çok kötü bir şey o yaşta bu problemi halletmez isen ileride senin için büyük problem çıkarıcak. Sosyalleşmekten korkma durup duruken insanlara soru sor sohbet aç tanışmaya çalış. Arkadaş problemini hallettikten sonra kız mevzusu rahat çözülür. Hazır geç değilken utanmaktan vazgeç bence

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
İyi açılardan bak dostum başını ağrıtan yok oyununa devam et dert tasa yok ben önceden herkesle dostluk arkadaşlık yapan insandım kaybetme korkum vardı şimdiyse beni önemseyene arayan sorana selam veriyorum YANİ kimseye :d kendi halinde takıl dikkat et kendine

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hem kızdan vazgeç hem de babasını umursama hayatta senden önemli başka bir şey yok (ailen dışında) o yüzden sal gitsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bu adamı asında şunu iyi bırakın !!!!!!!! (cem karaca şarkısıdır dinle kendine gel )

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
neden onun dediği bir lafa gidip gidip üzülmek yerine daha çok çalışıp lafını yutturtmayasın :)

KRAL
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka o kızı boşver paraya tapiyor demek ki fazla takma kafaya salla gitsin hayat senin hayatın daha genciz hayat devam ediyor sıkma kendini bizde çalışıyoruz 1 2 sene sonra ne olcagimiz belli deil . Kimseyi bu kadar kafana takma takarsan bi yere gelemezsin bu hayatta .

valla hocam hayatın değişeceğini sanmıyorum en iyisi kendimizi ve çevremizi değiştirmek .d
Çok doğru demişsin kanka valla en iyi cevap die bilirim öyle yapmak gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar 18 yasındayım ve daha hayatımda ne arkadasım oldu ne sevgılım oldu bır kız vardı 14 yasımdayken o kızı cok sevıyordum (hala sevıyorum) 17 yasımda kıza gıdıp söyledim kızda biraz zengin bir aileden geliyo babası mütait falan kız bana sen çulsuzsun çulsuzlarla işim olmaz demişti hala unutamıyoruym benım babam memur annem ev hanımı ben ıse sanıyede çalışan emekçi bu acımasız hayatın kaderini nasıl değiştirebiliriz?
bence kızın peşini bırakıp hayatına ve iş hayatına odaklanmalısın benim tavsiyem bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...