yazdım bir kenara abla çok saolbi ablan olarak söylüyorum yalnız olmak iki yüzlü insanlarla olmaktan daha iyi
eyw abim benim sanada hayatta basarılar yolun acık olsunbizdee sanayide calısıyoruz ne olmus yani. yaşın daha cok kucuk genc arkadasım. daha neler gelir neler gider hayatından sıkma canını. hayatta basarılar
girilim ustamah be istersen lol girebiliriz
saol dostum hayat paradan ibaret deildir karakterli insan kazanırmış rahmetli babamın sözü tesekkür ederimmaddiyatı herşeyden öncelikli tutan insanların karakteri pistir. herkesin hayatta bir rolü var. gönlün zengin olsun kendini geliştirmeye bak.
saol dostum karakteri düzgün olan insanlar kazanır bizede sigaramızı yakıp kazanacağımız günü beklemek düşerSeni çok iyi anlıyorum dostum öncelikle sevgi güzel bir şey buna her zaman saygı duymuş bir insanım ama insanı karakteri ile öne koymak varken maddi önde tutuyorsa iyi ki o kızla beraber olmamışsın olsan bile çok bir gelecek planlanamazdı sadece 1 kaç ay süreceğinin sana her türlü teminatını verebilirim bunun için üzülme güzel yürekli bir insansındır eminim ki birazcık sosyalleşmeye çalış bir kaç arkadaş edin aşk zaten öyle bi kız bulayım la gelmiyor ne yazık ki aşk zamanı gelince elbet seni bulur veya sen onu bulursun o kızı da kafana takma GÜZEL YÜREKLİ İNSANLARA ALLAH GÜZEL KADERLER YAZAR bu sözü mü de unutma 18 yaşındasın hayatın henüz başında genç bir bireysin her şey bir gün yoluna girer.
Çok doğru demişsin kanka valla en iyi cevap die bilirim öyle yapmak gerekiyorvalla hocam hayatın değişeceğini sanmıyorum en iyisi kendimizi ve çevremizi değiştirmek .d
bence kızın peşini bırakıp hayatına ve iş hayatına odaklanmalısın benim tavsiyem bumerhaba arkadaşlar 18 yasındayım ve daha hayatımda ne arkadasım oldu ne sevgılım oldu bır kız vardı 14 yasımdayken o kızı cok sevıyordum (hala sevıyorum) 17 yasımda kıza gıdıp söyledim kızda biraz zengin bir aileden geliyo babası mütait falan kız bana sen çulsuzsun çulsuzlarla işim olmaz demişti hala unutamıyoruym benım babam memur annem ev hanımı ben ıse sanıyede çalışan emekçi bu acımasız hayatın kaderini nasıl değiştirebiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?