ADBlock Kapatır Mısınız Hatası?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kullanmamama rağmen bazı sitelerde ısrarla adblock kapatmamı istiyor.Denediğim çözümler;
Uzantılarımda ADBlock yok
VPN Kullanmıyorum
Hiçbir antivirus programım yok
Javascripti Kapatarak denedim;

Bunun dışında çözüm bilen varsa bekliyorum,teşekkürler :brainfree:

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgisayarında adblock olmasa böyle bir hatayla karşılaşman imkansız.Gözünden kaçan bir yerde uygulama mevcut.Tarayıcının geçmişini temizle.Denetim masasındaki programları gözden geçir.Tarayıcındaki uzantıları iyi gözden geçir.CClear ile bilgisardaki kalıntı dosyaları temizle.Hala olmadıysa tarayıcını sıfırla.(sağ üst 3 noktaya tıkla ayarlar tıkla aşa çek gelişmişe tıkla en aşada sıfırla temizle var.Ayarları orjınal varsayılan değerlerine geri yükleyin diyor onu yap.Yinede olmadıysa tarayıcıyı silip baştan yükle.İnatla olmadıysa format.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka adblock eklentisini ekle sayfaya git sağ üstten eklentiye sağ tıklayıp bu sayfa da devre dışı bırak de sorunun çözülür

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Öle bişeyin olması imkansız opera gx kullanıyosan reklam engelleyicisini kapatrman lazım yada google çerezlerini temizle

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öle bişeyin olması imkansız opera gx kullanıyosan reklam engelleyicisini kapatrman lazım yada google çerezlerini temizle
Herşeyim kapalı dostum emin olabilirsin denedim her türlü çözümü yukarıdakilerden hala aynı hatayı alıyorum.
kanka adblock eklentisini ekle sayfaya git sağ üstten eklentiye sağ tıklayıp bu sayfa da devre dışı bırak de sorunun çözülür
Denedim maalesef çalışmıyor zaten en başta onu denedim belki buga girmiştir dedim google chrome indirdim/normalde opera kullanıyorum) yine olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Herşeyim kapalı dostum emin olabilirsin denedim her türlü çözümü yukarıdakilerden hala aynı hatayı alıyorum.

Denedim maalesef çalışmıyor zaten en başta onu denedim belki buga girmiştir dedim google chrome indirdim/normalde opera kullanıyorum) yine olmadı.
kanka başka bildiğim çözüm yolu yok kusura bakma :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sen görmesen bile eklentilerine bak ortaki programları gozden gecır adblock olmadan oyle bısey demesı zor

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
adblocku kapatman lazım yada virüs programının adblocku var sende yoksa vermez bu hatayı

Bazı Şeylerden vazgeçmiş Durumda
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Dostum illahaki bir yerde Adblock vardır ya pcde bilmiyorum varmı ama googlede vardır

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Eklenti ana sayfadan gizlenip ayarlardaki uzantı bölümüne gidiyor. Bazen bazı sitelerde bu sorun ile karşılaşıyorum ben de.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilgisiyarında Adcblock olabilir yada Vpn kullanıyormusun

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eklentinin kalıntı dosyaları yüzünden olabilir tarayıcıyı kaldırıp yüklemeyi denedin mi ? Sorununu çözebilir.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Adblock kaldırılırken arkasında çerez bırakan bir uygulama çerezleri sil aracılığıyla kolaylıkla bu problemden kurtulabilisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...