7 Ara 2020 #1 Askerojan A Onaylı Üye Katılım 26 Eyl 2017 Mesajlar 88 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 31 8 HİZMET YILI Adblock kullanmamama rağmen rkleamlar görünmüyor ayrıca hack center kısmından hileyi load edemiyorum yardımcı olabilir misiniz ( Host dosyasını silince düzelmiştir )
Adblock kullanmamama rağmen rkleamlar görünmüyor ayrıca hack center kısmından hileyi load edemiyorum yardımcı olabilir misiniz ( Host dosyasını silince düzelmiştir )
7 Ara 2020 #2 kasap088 K Üye Katılım 1 Kas 2017 Mesajlar 44 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 28 8 HİZMET YILI Farklı bir tarayıcıdan deneyebilirsin.
7 Ara 2020 Konuyu başlatan #3 Askerojan A Onaylı Üye Katılım 26 Eyl 2017 Mesajlar 88 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 31 8 HİZMET YILI kasap088' Alıntı: Farklı bir tarayıcıdan deneyebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... yaklaşık 4 farklı tarayıcıdan denedim, ayrıca url kısmına basarak CTRL+F5 yapmayı da denedim her birinde fakat hiçbirinde ad da göremiyorum load da yapamıyorum EDİT: Host dosyasını silince düzeldi
kasap088' Alıntı: Farklı bir tarayıcıdan deneyebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... yaklaşık 4 farklı tarayıcıdan denedim, ayrıca url kısmına basarak CTRL+F5 yapmayı da denedim her birinde fakat hiçbirinde ad da göremiyorum load da yapamıyorum EDİT: Host dosyasını silince düzeldi