Dead By Daylight ta marketteki her şeye sahip olun

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
getall dosyasına tıklayıp not defteri olarak aç istediğin ctrl+f e tıklayıp istediğin karakterin ismini yaz altında legacyPrestigeLevel : yazan yerin yanına hangi sayıyı yazarsan onu prestij seviyen yapıcak
son değişiklikten sonra charsprestige dosyası işlevsiz
Teşekkürler kanka yeni güncelleme ne zaman gelir? Alien ve Ellen ripley geldi biliyorsundur.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam Fiddler'ın içindeki Scripti sildikten sonra Fiddler'ı açınca otomatik olarak kendisi tekrar o Scripti üretiyor oraya.

Üye
1 HİZMET YILI
Eline sağlı khocam bu site her geçen gün dahada hoşuma gidiyor:D ban riski var mı ?

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hala çalışıyor mu bilgilendirin lütfen
güncelliği yeni çıkan içeriklerde kaybetmiş olabilir efenim uzun zaman oldu lakin eski içerikleri açar
lakin uğraşmaya gerek yok artık github da OssieFromDK DeadByDaylight Unlocker yazarsanız ücretsiz açık kaynaklı bir unlocker yazılımı bulacaksınız epic ve xbox ta ssl sertifikası istemediğinden ücretsiz ssl sertifikasını atlama işini ise parayla satıyorlar orası ayrı
Eline sağlı khocam bu site her geçen gün dahada hoşuma gidiyor:D ban riski var mı ?
açık açık unlocker kullanıyorum diye belirtmediğin sürece ban yemezsin costum sonuçta ama en son buglar çıkmaya başlamıştı internet sorunları oluyor oyundan atıyordu falan o yüzden yukarıdaki github paylaşımını öneririm daha çok

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
After deleting the script in Fiddler, when you open Fiddler, it automatically generates that script again.

SquexDeutsch
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
güncelliği yeni çıkan içeriklerde kaybetmiş olabilir efenim uzun zaman oldu lakin eski içerikleri açar
lakin uğraşmaya gerek yok artık github da OssieFromDK DeadByDaylight Unlocker yazarsanız ücretsiz açık kaynaklı bir unlocker yazılımı bulacaksınız epic ve xbox ta ssl sertifikası istemediğinden ücretsiz ssl sertifikasını atlama işini ise parayla satıyorlar orası ayrı

açık açık unlocker kullanıyorum diye belirtmediğin sürece ban yemezsin costum sonuçta ama en son buglar çıkmaya başlamıştı internet sorunları oluyor oyundan atıyordu falan o yüzden yukarıdaki github paylaşımını öneririm daha çok
hocam dc varsa ulaşabilir misin Squex#0001

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sanırım güncel olarak fiddler çalışmıyor servers 130 hatası alıyorum