adblocker kapanmamakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhaba çoğu zamandır memory hackers sitesinin seçkin üyesiyim ve siteye güvenim sonsuz. Fakat adblocker ı kapatamiyorum google da fazla reklam cıkmasından bıkıp açmıştim.Ardindan memory hackers a girdiğimde direk olarak uzantidan sildim adblocker ı.Fakat hiç kapanmamakta hatta chrome u silip yükledim tarayıcı değiştirdim vakat adblocker kapalı olmasına rağmen hala adblock hatası alıyorum moderatör ler bakarsa veya bilen biri bakarsa sevinirim.<3

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum öncelikle uzantılardan kaldırdıysan uyarı vermemesi gerek

Eğer ki pc ne bir ablocker programı indirdiysen ve bu program pc de uygulamalar bölümünde kayıtlı ise sil

Tarayıcında gmail ve hotmail hesabını sekronizasyon yapma

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyun delisi teşekkürler dostum bilgisayarımda böyle bir program olabilir bilgisayarımı temiz kullandığımı söyleyemem böyle bir durum varsa bunu halledicem olmassa bilgisayara format atıcam memory hackers için herşeyi yaparım.Memory hackers❤❤❤

Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
bende de aynı hata vardı ama düzeldi chromeu denetim masasından silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin ya da chrome daki hesabını değiştir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Can you please tell me which add blocker you are using?

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
chrome'u silip yüklemekle olmuyor arta kalan dosyaları oluyor. Tarayıcının geçmişini tamamen sil chrome'un dosyalarının hepsini kaldır tekrardan kur öyle düzelir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Halletim.Sizinkiler daha mantıklıymış bilgisayara format attım ben.memory hackers için herşeyi yaparım dedimde sitenin olayı oyun hilesi e oyunlar gitti.Ah kafama ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...