merhaba çoğu zamandır memory hackers sitesinin seçkin üyesiyim ve siteye güvenim sonsuz. Fakat adblocker ı kapatamiyorum google da fazla reklam cıkmasından bıkıp açmıştim.Ardindan memory hackers a girdiğimde direk olarak uzantidan sildim adblocker ı.Fakat hiç kapanmamakta hatta chrome u silip yükledim tarayıcı değiştirdim vakat adblocker kapalı olmasına rağmen hala adblock hatası alıyorum moderatör ler bakarsa veya bilen biri bakarsa sevinirim.<3
oyun delisi teşekkürler dostum bilgisayarımda böyle bir program olabilir bilgisayarımı temiz kullandığımı söyleyemem böyle bir durum varsa bunu halledicem olmassa bilgisayara format atıcam memory hackers için herşeyi yaparım.Memory hackers❤❤❤
chrome'u silip yüklemekle olmuyor arta kalan dosyaları oluyor. Tarayıcının geçmişini tamamen sil chrome'un dosyalarının hepsini kaldır tekrardan kur öyle düzelir.
Halletim.Sizinkiler daha mantıklıymış bilgisayara format attım ben.memory hackers için herşeyi yaparım dedimde sitenin olayı oyun hilesi e oyunlar gitti.Ah kafama ya.