Adc Duo Ve Lulu ile ilgili soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba ilk önce adc duo arıyorum gold elo (scli) lulu oynuyorum
2.si ise sizce lulu ap mi oynanır yoksa sup itemleriylemi çünkü çok fazla hasarı var ve skilleri genelde apden kaynaklı geliyor ilk shurelya alınsa sonra full ap cıkılsa iyi olur mu deneyen var mı?
Discord: Talat Değil#9023

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Merhaba ilk önce adc duo arıyorum gold elo (scli) lulu oynuyorum
2.si ise sizce lulu ap mi oynanır yoksa sup itemleriylemi çünkü çok fazla hasarı var ve skilleri genelde apden kaynaklı geliyor ilk shurelya alınsa sonra full ap cıkılsa iyi olur mu deneyen var mı?
Discord: Talat Değil#9023
Tabiki de sup itemleri ile güçlü, lulu için başka bir alternatif yok trollemeye girmiyorsanız .d

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam ap kasmanızın sadece şu şekilde bir mantığı olur daha fazla kalkan verecekseniz o şekilde kasın onun dışında sup itemlerini almanızı tavsiye edeceğim sizlere ap itemlerinden daha iyidir çünkü cd itemlerini de kapsıyor şampiyona alacağınız itemler peallayan bir support olduğu için cd önemli sizin için ap değil haliyle adc nizi ne kadar koruduğunuzu da gösteriyor bu o yüzden her türlü sup itemlerini tercih etmelisiniz diyorum ben

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sup itemi tabiki arkada oynamasi lazim tek yer yoksa ap kasip hasar atmaya calisirsa

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Karakterin burst damagesi yok ap kasmak çok da mantıklı olmaz

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hocam her zaman support itemlerini tercih edin

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eğer lanede adcne güveniyorsan sup itemleriyle oynarsın, baktın adc kötü kendin de hasar çıkarabilmek amaçlı ap oynanabilir, saldırı hızı oynayan bile var

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ap kasarsan takımını prek koruyacağını sanmıyorum kanka ya sup itemleri ile çok daha iyi yanın bide kogmaw vayne varus gelirse çok güzel oluyor

Üye
2 HİZMET YILI
op oluyor ama unuttuğunuz bir şey var, eğer oyun bilginiz yoksa sc işinize yaramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...