Çözüldü Adliyede ki pclerde yönetici şifresi olmadan sitelere erişmeyi bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Adliyede ki pclerde yönetici şifresi olmadan sitelere erişmeyi bilen var mı?
Herhangi bir siteye driver yüklemek için bile erişim sağlayamıyoruz ben 6 aylığına işkur vesilesiyle adliyede işe girdiğim için masamdaki pcde yönetici yetkim olmadan bişey yapamıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim zenmate yükledim fakat işe yaramadı crackli vpn indirmek için sitelere giremiyoruz zaten deneyen arkadaşlar mı erişim kısıtını kaldırsam yeter

Çözüm
senin erişebileceğin birşey olduğunu düşünmüyorum sistemciler tarafından firewall dan engellidir o siteler admin kullanıcı adı şifresi bile olsa o pc den yapamazsın sistemin kurulduğu yerden yapılabilir eğer senden başkaları girebiliyorsa senin pc nin 443 portunu kapatmışlardır :D
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
malesef ama yanlış bilmiyorsam adliyedeki pc ler adliyenin ortak ağına bağlı eğerki adlyenin ortak ağına bağanırsan diğer pc lere erişme yetkin olur diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
malesef ama yanlış bilmiyorsam adliyedeki pc ler adliyenin ortak ağına bağlı eğerki adlyenin ortak ağına bağanırsan diğer pc lere erişme yetkin olur diye biliyorum
ilk defa böyle bir şey duyuyorum da bence bilen biri sana söylerse de yapmamalısın dostum polis peşini bırakmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
senin erişebileceğin birşey olduğunu düşünmüyorum sistemciler tarafından firewall dan engellidir o siteler admin kullanıcı adı şifresi bile olsa o pc den yapamazsın sistemin kurulduğu yerden yapılabilir eğer senden başkaları girebiliyorsa senin pc nin 443 portunu kapatmışlardır :D

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...