22 Eyl 2016 Yasaklandı #1 ★ATES★ ★ Banlı Üye Katılım 9 Tem 2016 Mesajlar 62 Tepki puanı 0 Yaş 19 9 HİZMET YILI Adminler #MorpHeus gibi kişiler onlara Admın vb yetkileri verildiğinde ekranda ban tuşu kilit tuşumu çıkıyor yoksa programlamı ? Bende D-Mod başvurucam'da
Adminler #MorpHeus gibi kişiler onlara Admın vb yetkileri verildiğinde ekranda ban tuşu kilit tuşumu çıkıyor yoksa programlamı ? Bende D-Mod başvurucam'da
22 Eyl 2016 Admin #2 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Benim klavyede var enterın üstünde ona basrsam ban yersin dikkatli ol elim kaymasın yazı boyutunuda xx large yapmaktan vazgeç.
Benim klavyede var enterın üstünde ona basrsam ban yersin dikkatli ol elim kaymasın yazı boyutunuda xx large yapmaktan vazgeç.
22 Eyl 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 ★ATES★ ★ Banlı Üye Katılım 9 Tem 2016 Mesajlar 62 Tepki puanı 0 Yaş 19 9 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: Benim klavyede var enterın üstünde ona basrsam ban yersin dikkatli ol elim kaymasın yazı boyutunuda xx large yapmaktan vazgeç. Genişletmek için tıklayın ... O tuş ad ?
#MorpHeus' Alıntı: Benim klavyede var enterın üstünde ona basrsam ban yersin dikkatli ol elim kaymasın yazı boyutunuda xx large yapmaktan vazgeç. Genişletmek için tıklayın ... O tuş ad ?
22 Eyl 2016 #4 Thor T Uzman Üye Katılım 27 Haz 2016 Mesajlar 287 Tepki puanı 13 Yaş 32 9 HİZMET YILI böyle boş konular lütfen açmayın konu acaksanız bile kurallar uyarak açın