Admin Ve Silinen Mesajlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhaba dostlar . Bu forumda sürekli benim mesajlarım siliniyor ve sebebini zerre anlamıyorum?? 5 seenedir üyeyim burdaki adminlerin son 2 senedir ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. 3 4 ay öncede biri yazmıştı ' Bilgisayarım çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor' diye. Bende altına ekran kartın yanmış olabilr diye yanıtladım. Admin gitmiş o yorumu silip konu ile alakasız yorumlar yapmayın demişti :D ?? Aynı sorun başıma geldiği için yazmıştım halbuki ordan gelen tartışma ile admin bana 1 ay sebepsiz yere ban atmıştı. Geçen hafta 47 yorumum vardı 3 yorum yaptım , 50 yorum olunca onaylı üye oluyor biliyorsunuz. Şimdi baktım 49 a düşmüş yine :D??? Az evvel birine yorum yazdım 50 oldu tekrardan umarım artık onaylı üye olruum fakat şunu sorucam Adminler tam olarak derdiniz ne??

Moderatörün son düzenlenenleri:
ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
yazdığın mesajların anlamlı olması gerekli spam yada sadece mesaj sayısını yükseltmek olmamalı. Birileri Seni reportlamış ki O yüzden Mesajların Silinmiştir

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
furk35 bir şey yazsa da silsek diye ekip olarak toplandık bekliyoruz. Kendini bu kadar büyütme bro forum kuralları uygulanıyor ve bildirimler atılıyor bildirimleri oku. Bildirim gelmiyorsa yorum yaptığın konu silinmiş demektir. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...