Administrator sorunu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İyi günler. kafayı yemek üzereyim denetim masasından driver güncelleme zımbırtısı var sileyim dedim bi türlü silemedim elle sileyim dedim ve şu hatayı aldım: "bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var. Bu klasörde değişiklik yapabilmeniz için administrator size izin vermelidir." çözüm yolları var nette fakat bi türlü çözemedim bi yardımcı olsanız? Not: giriş yaptığım kullanıcı hesabının administrator yetkisi var.
1529179134681.png

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hesap zaten administrator. Olay silmek değil zaten çoğu yerde aynı hatayı alıyorum hesaptaki sorunu çözmek.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yerel disk c de izinleri kullanıcılar için ayarla, alt klasörlere de uygula de. Uzun sürer fakat daha kısa bir yolu var mı bilmiyorum. Zaten yönetici hesabı diyorsun, yeni bir hesap oluşturup birde o hesapla girip izinleri kontrol et :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yerel disk c de izinleri kullanıcılar için ayarla, alt klasörlere de uygula de. Uzun sürer fakat daha kısa bir yolu var mı bilmiyorum. Zaten yönetici hesabı diyorsun, yeni bir hesap oluşturup birde o hesapla girip izinleri kontrol et :D
Yeni hesabı denedim fakat sonuç aynı .D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yerel disk olayını açarmısın anlamadım da nasıl kullanıcılar için ayarlarım?

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sağ tınk/ Özellikler / Güvenlik/Düzenle/Ekle "Everyone" Tamam/ Bütün herşeye izin ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...