Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Cs Go İçin Paralı Hile Yapmayı Düşünüyormusunuz Çok İyi Olurdu.
Amaç zaten zengin fakir ayrımcılığını kaldırmak.Parayı ver birinci ol.zulunun paralı olması ımkansız o gün Guardıan belirti bunun cevabını zaten hıleyı paralı yapsak alamıcak bir sürü insan var hem burda bizim amacımız bedava hile sunmak dıye![]()
Soru-Cevaptamamyazılım ogrenmek ıstıyorum nerede konu acmam lazım
bu oyunda sırf bıcak ıcın nakıt yatırdım oda bıcakta adalet var dıye en azından taktıge baglı ama yınede tek atmama sorunu pay2wın sorununa gıdıyorAmaç zaten zengin fakir ayrımcılığını kaldırmak.Parayı ver birinci ol.
visual basic ve net farmework ta actım uygunmu ?Soru-Cevap
Uygun ama visualbasic dilini öğreneceksen orada açacaksın.visual basic ve net farmework ta actım uygunmu ?
özellikelr aynımı ?Yeni hack geliyor zuluda ona bak Dword herhalde çıkmaz.
çok komiksin lazulayı sevıyosan cs nın sucu ne affet onu![]()
Değil bunda az özellik var.özellikelr aynımı ?
neden nerden biliyosu nakrdeşim ? kimssöledi dıscırd ts den konustunmu adminlreleDeğil bunda az özellik var.
Çünkü Dword da fazla özellikte yeni gelende az özellik var.Bilmek yanlışmı yazmayı öğren çok kötü yazıyorsun.neden nerden biliyosu nakrdeşim ? kimssöledi dıscırd ts den konustunmu adminlrele
krdşim dword kalkacakmı yerıne ne gelecek ?Çünkü Dword da fazla özellikte yeni gelende az özellik var.Bilmek yanlışmı yazmayı öğren çok kötü yazıyorsun.
https://memoryhackers.org/konular/zulaya-hack-geliyor.43545/page-40#post-623944krdşim dword kalkacakmı yerıne ne gelecek ?