Süper Üye
Okumanız Önemle Rica Ediyorum
dün sitede öğlen 12 den gece 4 e kadar aktiftim dolayısıyla bir sürü yorum yaptım ama yorumlarımın hiçbirini mesaj kasmak için yapmadım insanlara yardımcı olmaya çalıştım aktif olmayan mod lar konuları güncel takip edemiyorlar yorum yapıyoruz adam üstte oyunu belirtmemiş oyunu soruyoruz adam yorumu düzenledikten sonra uyarı alıyoruz bu bizim sorunumuz mu mod ların sorunumu
2. olarak
3.olarak iftarda sonra muhabbet etmek için bir konu açtım bunu mesaj kasmak için yaptığım söyleniyor ozaman konu kategorisinden muhabbeti
dün sitede öğlen 12 den gece 4 e kadar aktiftim dolayısıyla bir sürü yorum yaptım ama yorumlarımın hiçbirini mesaj kasmak için yapmadım insanlara yardımcı olmaya çalıştım aktif olmayan mod lar konuları güncel takip edemiyorlar yorum yapıyoruz adam üstte oyunu belirtmemiş oyunu soruyoruz adam yorumu düzenledikten sonra uyarı alıyoruz bu bizim sorunumuz mu mod ların sorunumu
2. olarak
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
mod paylaştığı konular herhangi birine cevap yazdığını düşünmüyorum ben de dün insanların işine yarayacak konula açtım dün aktif modlar sorun çıkarmazken bugün kalktığımda hem konularım hem mesajlarım silinmişti 3.olarak iftarda sonra muhabbet etmek için bir konu açtım bunu mesaj kasmak için yaptığım söyleniyor ozaman konu kategorisinden muhabbeti
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
kaldırılsın