Adobe After Effect 3. Çalışmam - Memory Hackers Fire Logo V1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Biraz basit gibi kalmış. İlk başta ki alev püskürtme efektinden sonra beklentiler yükseliyor. Ancak pekte yüksek tutmak gerekmiyormuş. Kursağımda kaldı şahsen. Yine güzel olmuş, ellerine sağlık. :gelisirabii::gelisirabii:

Alev efektinden sonra Daenerys Targaryen'in Ejdarhasından birini koymayı bende arzulardım ancak maalesef bazen istediklerimiz biz istediğimiz için olmadığından dolayı pek de yüksek tutmak gerekmiyor. Teşekkür ederim, şahsen.
Post automatically merged:

güzel olmuş:gelisirabii:

muhteşem olmuş ellerine sağlık
Güzel olmuş reis :gelisirabii:

Yüreğinize sağlık, teşekkür ederim :)

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Efsane olmuş bana göre :gelisirabii:

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu Ateş Efekti Gibi Efektler Programdamı Var Yoksa Efektleri Bulabilceimiz Biyer Varmı Cevap Verilirse Sevinirim.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu Ateş Efekti Gibi Efektler Programdamı Var Yoksa Efektleri Bulabilceimiz Biyer Varmı Cevap Verilirse Sevinirim.

Programın içeriğinden kendin de yapabilirsin ancak bir hayli zor. Ben acemi olduğumdan Dolayı Tutorial videolarından bakarak yapıyorum. Template olarak veriliyor. Youtube Fire Logo After Effect Tutorial yazar isen ne demek istediğimi izleyerek ve videonun açıklama kısmında ki indirme linklerini görerek daha iyi anlarsın. Ancak bazı efektler var onları sen manuel olarak zaten Plug-in / Effect kısmına atıyorsun. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...