Çözüldü Adobe After Effect render sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Agalar 15 20 snlik bir video renderladım fakat videoyu renderladıgımda son 5 son siyah ekran olarak görünüyor herhangi bir hatada vermiyor

Çözüm
evet okadar acemi değilim ama kontrol ettim aynı
Bazen dikkat hatası yüzünden aradan kaçabiliyor diye sormak istemiştim. Birkaç yerde sorununuzu yaşayan kişiler var mı diye baktım fakat göremedim. Render alırken direkt After Effect üzerinden almak yerine Adobe Media Encoder kullanarak render almayı dener misiniz? Ayrıca kullandığınız Adobe After Effect sürümünde sıkıntı olabilir. Güncel ve stabil bir sürüm ile değiştirip tekrar deneyebilirsiniz.
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Timeline kısmında koyduğunuz ses ve videodaki görsel/videonun bitiş süresi aynı mı kontrol edebilir misiniz?

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam ses kayması olmadığından emin olun, videonuzun hatalı veya bozuk olmadığından emin olun sonra tekrar deneyin isterseniz. Yaptığınız bir işlem vesaire varsa o da yol açıyor olabilir.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
evet okadar acemi değilim ama kontrol ettim aynı
Bazen dikkat hatası yüzünden aradan kaçabiliyor diye sormak istemiştim. Birkaç yerde sorununuzu yaşayan kişiler var mı diye baktım fakat göremedim. Render alırken direkt After Effect üzerinden almak yerine Adobe Media Encoder kullanarak render almayı dener misiniz? Ayrıca kullandığınız Adobe After Effect sürümünde sıkıntı olabilir. Güncel ve stabil bir sürüm ile değiştirip tekrar deneyebilirsiniz.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yani bir profesyonel sayılmasam da sorunun buradan başka bir yerde olacağını sanmıyorum.

1641635917121.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...