Adobe After Effects Çalışmam - Cinematic Trailer Text Animation Memory Hackers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar sevgili Memory Hackers ailesi yeni bir çalışma ile karşınızdayım umarım beğenirsiniz. İyi yada kötü fikir, görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

:video:

:not:

Kullanılan Efectler

1) Saber
2) Noise
3) Fill
4)Sharpen

Text Font Stili

Borg​

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
eklenti kullandınız mı peki ? ellerinize sağlık.

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Background - Solid - Light ve Saber (Hafler arasında ki ışık) import edilerek kullanıldı sadece boyutları, şeffaflıkları, key frame gibi ayarlarını zevkine göre.
tamam teşekkür ederim benim ilgi alanım ve okuduğum okul grafik üzerine de merak ettim ışıklandırma ve gölgeleme süper olmuş.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tamam teşekkür ederim benim ilgi alanım ve okuduğum okul grafik üzerine de merak ettim ışıklandırma ve gölgeleme süper olmuş.

Gölgelendirmeyi Solid bir resim üzerinden Noise - Sharpen - Brightness ayarları ile ayarladım açıkçası ve Tutorial videosu ile izleyerek yaptım. Sadece neleri değişirim diye düşünüp bende bir şeyler ekliyorum o kadar. Yoksa profesyonel değilim. Eminim ki seninde ilgi alanın ve aldığın eğitim olduğundan dolayı daha da profesyonel olup güzel projeler çıkartırsın.

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
yok şimdi ben antalyada akdeniz üniversitesi okuyorum yeni 2. sınıfa geçtim photoshop ve illustratoru ezbere biliyorum ama bu sene video montaj programları ve çeşitleri ne geçicez ki üniversite şimdiden açıkladı. derse kolay başlamak için baya bi çalışma yapıyorum o yüzden projenizi beğendim.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yok şimdi ben antalyada akdeniz üniversitesi okuyorum yeni 2. sınıfa geçtim photoshop ve illustratoru ezbere biliyorum ama bu sene video montaj programları ve çeşitleri ne geçicez ki üniversite şimdiden açıkladı. derse kolay başlamak için baya bi çalışma yapıyorum o yüzden projenizi beğendim.

Görsel olarak artık insanlara bu tarz kısa ve gösterişli şeyler daha cazip gelmeye başladı. Ona göre de zaten çoğu şeyin düzeni de değişmekte. PS ve IL bilmek de çok güzel hatta bazı sitelerde ticari olarak logo, banner, signatur yapımlarından para kazananlar bile mevcut ki forumda sevdiğim birisi olan her zaman da yorumu çok değerli olan @Crystal de bu konuda bayağı bilgili ve tecrübe sahibidir. Umarım sende daha güzel projeler ile karşımıza gelirsin ve bizde tanıdığımız bir insanın o derelere geldiğini görmekten gurur duyarız.

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
teşekkür ederim. Pazarlamalarda yaptığım işler var ispanyol oc programını türkçeye çevirip sunmak,
denizli group otel logosunu ben yaptım ki logonun altında imzam var ama büyük şeyler yapmadan küçük işlerle anılmazsın. sende öylesin mesela. gelecek bilişim üzerine grafik ve kod üzerine. size hayırlı çalışmalar :D

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eline sağlık kardeşim gayet hoş gözüküyor :) Ayrıca güzel yorumun için de teşekkür ederim

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim. Pazarlamalarda yaptığım işler var ispanyol oc programını türkçeye çevirip sunmak,
denizli group otel logosunu ben yaptım ki logonun altında imzam var ama büyük şeyler yapmadan küçük işlerle anılmazsın. sende öylesin mesela. gelecek bilişim üzerine grafik ve kod üzerine. size hayırlı çalışmalar :D

Çok sevindim senin adına inşallah daha da gelişir ve güzel yerlere gelerek, sağlam kazançlarda elde edersin.

eline sağlık benim çok hoşuma gitti

Yüreğine sağlık kardeşim, teşekkür ederim :)

font bence kötü ama onun dışında güzel

Teşekkür ederim, yüreğine sağlık.
Post automatically merged:

@Crystal Bende teşekkür ederim güzel yorumun için. Seviliyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...